práža Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 při puštění motoru je slyšet divný zvuk z klimatizace, větráku od spolujezdce - je možný že je málo natlakovaná??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 nevím co to je divný zvuk, ale jestli poznáš málo naplněnou klimu podle ucha, tak seš dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
práža Vloženo 28. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 asi zvuk jako když je vzduch v topném systemu a malý tlak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 asi zvuk jako když je vzduch v topném systemu a malý tlak Je to takové syčení? Pokud ano, tak by to pravdu mohl být prázdaná klima. Už jsem to zažil. Po několika zapnutí klimy to zasyčí a potom klima už nechadí. Správně by se klima neměla pustit, pokud je v ní malý tlak, ale pokud máš špatný tlakový spínač, tak se pustí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 asi zvuk jako když je vzduch v topném systemu a malý tlak Je to takové syčení? Pokud ano, tak by to pravdu mohl být prázdaná klima. Už jsem to zažil. Po několika zapnutí klimy to zasyčí a potom klima už nechadí. Správně by se klima neměla pustit, pokud je v ní malý tlak, ale pokud máš špatný tlakový spínač, tak se pustí. Mi taky občas klima syčí, ale chladí. Prý to syčí expanzní ventil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.