parkan Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Hledám uživatele palubního počítače do Fábie co vyráběl Janko ze Slovenska!!!!!!!Po ročnímprovozu mám problém..tak hledám další uživatele..co ho také mají......ozvětese!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 já ho mám a je OK ale nyní se ho snažím prodat protože mám maxik ale mám ho do dneška v autě a ukazuje přesně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Čo sa ti s ním stalo? Ja ho mám tiež. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 29. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Čo sa ti s ním stalo? Ja ho mám tiež. co se stalo mě doposud makal taky v pohodě!!!ale nevím proč ted mě pokud mám při jízdě zobrazenou aktualní spotřebu rychlost a otáčky tak mě po chvilce displej zhasne!!!!!!! když zmáčknu tlačítko tak zas naskočí ale po chvilce zas zhasne....nevím proč.......pokud přepnu na jiné udaje tak to je v pohodě. ale je to jen při nastartovaném motoru..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fábiátor Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Čo sa ti s ním stalo? Ja ho mám tiež. co se stalo mě doposud makal taky v pohodě!!!ale nevím proč ted mě pokud mám při jízdě zobrazenou aktualní spotřebu rychlost a otáčky tak mě po chvilce displej zhasne!!!!!!! když zmáčknu tlačítko tak zas naskočí ale po chvilce zas zhasne....nevím proč.......pokud přepnu na jiné udaje tak to je v pohodě. ale je to jen při nastartovaném motoru..... Měl jsem podobný problém a jano mi ho odstranil.Kontaktuj Jana,určitě ti poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Najlepšie bude keď mu napíšeš on ti určite poradí .Ak ho budeš hladať tak nie je Jano ale Yano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yano Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Problem vyrieseny. Yano P.S.: Sorry za oneskorene reakcie, ale menil som bydlisko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.