zahrada Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 potřebuji radu,nevím co to je,pri zapnutí zapalování svítí kontrolka chlazení či hladina vody a přitom houká nějaký pípák ale navim proč,normalně jsem nastartoval a vyjel,houkaní přestalo po nastartování a kontrolka zhasla po chvilce,ujetí asi 300m.v to někdo co to.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 potřebuji radu,nevím co to je,pri zapnutí zapalování svítí kontrolka chlazení či hladina vody a přitom houká nějaký pípák ale navim proč,normalně jsem nastartoval a vyjel,houkaní přestalo po nastartování a kontrolka zhasla po chvilce,ujetí asi 300m.v to někdo co to.díky Máš málo vody je to tak na hraně, když je studená bez tlaku tak to houká a když se trošku ohřeje a natlakuje tak nabude na dostatečné množství. Dolej na požadované množství za studena a bude po pískání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 A nebo je vody dost, ale blbne kontrola. Já měl vody dost, ale bylo třeba v nádržce "pojezdit" ty dva drátky, co jsou jako čidlo, šroubovákem a od té doby je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zahrada Vloženo 1. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 A nebo je vody dost, ale blbne kontrola. Já měl vody dost, ale bylo třeba v nádržce "pojezdit" ty dva drátky, co jsou jako čidlo, šroubovákem a od té doby je klid. podívám se na to, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.