Publikováno Červen 29, 200718 r potřebuji radu,nevím co to je,pri zapnutí zapalování svítí kontrolka chlazení či hladina vody a přitom houká nějaký pípák ale navim proč,normalně jsem nastartoval a vyjel,houkaní přestalo po nastartování a kontrolka zhasla po chvilce,ujetí asi 300m.v to někdo co to.díky
Červen 29, 200718 r potřebuji radu,nevím co to je,pri zapnutí zapalování svítí kontrolka chlazení či hladina vody a přitom houká nějaký pípák ale navim proč,normalně jsem nastartoval a vyjel,houkaní přestalo po nastartování a kontrolka zhasla po chvilce,ujetí asi 300m.v to někdo co to.díky Máš málo vody je to tak na hraně, když je studená bez tlaku tak to houká a když se trošku ohřeje a natlakuje tak nabude na dostatečné množství. Dolej na požadované množství za studena a bude po pískání.
Červen 30, 200718 r A nebo je vody dost, ale blbne kontrola. Já měl vody dost, ale bylo třeba v nádržce "pojezdit" ty dva drátky, co jsou jako čidlo, šroubovákem a od té doby je klid.
Červenec 1, 200718 r Autor A nebo je vody dost, ale blbne kontrola. Já měl vody dost, ale bylo třeba v nádržce "pojezdit" ty dva drátky, co jsou jako čidlo, šroubovákem a od té doby je klid. podívám se na to, díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.