Riko Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Cawte fesaci Asi pred mesicem jsem byl doplnit klimu. Vsechno fakalo OK a potom zacal problem s ovladanim. Kdyz zapnu klimu a ventilator dam do polohy 1 tak slape bez problemu a chladi normalne. Kdyz prepnu ventilator do polohy 2,3,4, ventilator bezi dal ale klimu mi to odpoji. Nevite co stim? jestli treba skocit za nejakym elektrikarem nebo servisovat klimu? dik za ohlasy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Cawte fesaciAsi pred mesicem jsem byl doplnit klimu. Vsechno fakalo OK a potom zacal problem s ovladanim. Kdyz zapnu klimu a ventilator dam do polohy 1 tak slape bez problemu a chladi normalne. Kdyz prepnu ventilator do polohy 2,3,4, ventilator bezi dal ale klimu mi to odpoji. Nevite co stim? jestli treba skocit za nejakym elektrikarem nebo servisovat klimu? dik za ohlasy:) viděl bych to na vadný vypínač ventilátoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riko Vloženo 7. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Cawte fesaciAsi pred mesicem jsem byl doplnit klimu. Vsechno fakalo OK a potom zacal problem s ovladanim. Kdyz zapnu klimu a ventilator dam do polohy 1 tak slape bez problemu a chladi normalne. Kdyz prepnu ventilator do polohy 2,3,4, ventilator bezi dal ale klimu mi to odpoji. Nevite co stim? jestli treba skocit za nejakym elektrikarem nebo servisovat klimu? dik za ohlasy:) viděl bych to na vadný vypínač ventilátoru vadny vypinac a nebo ten predradny odpor ventilatoru ?? nemohlo by to byt tim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubaa Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Ahoj, mam uplne ten samy problem - doplneni klimy nepomohlo a zkousel jsem i vymenit ten predni panel (ovladani klimy) takze to asi bude v kompresoru nebo nekde - ono totiz samotna klima na 1. funguje ale kdyz se zapne 2. nebo 3. stupen tak se vypne a jede jen ventilator bez chlazeni... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Ahoj,mam uplne ten samy problem - doplneni klimy nepomohlo a zkousel jsem i vymenit ten predni panel (ovladani klimy) takze to asi bude v kompresoru nebo nekde - ono totiz samotna klima na 1. funguje ale kdyz se zapne 2. nebo 3. stupen tak se vypne a jede jen ventilator bez chlazeni... dik Asi předřazený odpor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Kdyby náhodou někdo chtěl tak tu mám komplet topení bez klimy, ale ty odpory se daj použít i na klimový...i samotný odpory...a nebo panel s ovladácím vypínačem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Kdyby náhodou někdo chtěl tak tu mám komplet topení bez klimy, ale ty odpory se daj použít i na klimový...i samotný odpory...a nebo panel s ovladácím vypínačem... jj, tak to mám taky jedno, to je snad ten největší díl, co zbyde po dodělávce klimy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.