Host Reso Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Ahojte chlapci,nevedel som kde to dat tak som to dal tu mam jednu otazku mohly by ste mi dat foto rucicky v kej je polohe ked vam zapipa ze idete na rezervu?? diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 netreba foto, presne na hrane červeného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 (editace) Prosim profor napis ktore je spravne vies presne na hrane je premna tazky pojem diki Editováno: 30. Červen 2007, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 u mňa je stred ručičky presne v strede hrany takže presne na hrane. Prečo to potrebuješ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 mal som vybrate rucicky tak preto a chcem aby mi to ukazovalo opat presne tak ako ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Kamo tak na to si zožeň niekoho kto má notebook s VAG-COM a daj si urobiť kontrolu akčných členov na prístrojovke a hned vieš na čom si, to ako to chceš ty to nie je smerodatné. Pri kontrole teploty a paliva ručička na konci zastane presne v strede a to musíš nastaviť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Profor no takto ak sa mi auto zahreje rucicka mi ostane presne v strede tak som usudil ze je to celkom presne ale trochu sa bojim paliva tak preto som sa pytal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Chlapci hladal som vyse hodiny ! kua niekto tu dal detailne foto budikoch ako maju byt nastavene rucicky prosim ak niekto ma ten obrazok hodte mi ho diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Urob to jednoducho, natankuj doplna a pozri kde ti zastane na konci ručička.... Profor no takto ak sa mi auto zahreje rucicka mi ostane presne v strede tak som usudil ze je to celkom presne ale trochu sa bojim paliva tak preto som sa pytal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 ok §diki za radu skusim,ale aj tak by som zobral do buducna ten obrazok ma ho niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 uz ten obrazok nemusite uz som ho nasiel a bol uplne pod inym pojmom ako som hladal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.