Přejít na obsah

Rucicka - nadrz

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte chlapci,nevedel som kde to dat tak som to dal tu :) mam jednu otazku mohly by ste mi dat foto rucicky v kej je polohe ked vam zapipa ze idete na rezervu?? diki :)

Vloženo (editace)

Prosim profor napis ktore je spravne vies presne na hrane je premna tazky pojem :D diki

post-6141-1183227191_thumb.jpg

Editováno: , autor: Reso
Vloženo

mal som vybrate rucicky tak preto a chcem aby mi to ukazovalo opat presne tak ako ma :)

Vloženo

Kamo tak na to si zožeň niekoho kto má notebook s VAG-COM a daj si urobiť kontrolu akčných členov na prístrojovke a hned vieš na čom si, to ako to chceš ty to nie je smerodatné. Pri kontrole teploty a paliva ručička na konci zastane presne v strede a to musíš nastaviť

Vloženo

Profor no takto ak sa mi auto zahreje rucicka mi ostane presne v strede tak som usudil ze je to celkom presne ale trochu sa bojim paliva :( tak preto som sa pytal

Vloženo

Chlapci hladal som vyse hodiny ! kua niekto tu dal detailne foto budikoch ako maju byt nastavene rucicky prosim ak niekto ma ten obrazok hodte mi ho diki

Vloženo

Urob to jednoducho, natankuj doplna a pozri kde ti zastane na konci ručička....

Profor no takto ak sa mi auto zahreje rucicka mi ostane presne v strede tak som usudil ze je to celkom presne ale trochu sa bojim paliva :( tak preto som sa pytal
Vloženo

ok §diki za radu skusim,ale aj tak by som zobral do buducna ten obrazok ma ho niekto?

Vloženo

uz ten obrazok nemusite uz som ho nasiel a bol uplne pod inym pojmom ako som hladal :(

post-6141-1183297407_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...