Publikováno Červen 30, 200718 r Ahojte chlapci,nevedel som kde to dat tak som to dal tu mam jednu otazku mohly by ste mi dat foto rucicky v kej je polohe ked vam zapipa ze idete na rezervu?? diki
Červen 30, 200718 r Prosim profor napis ktore je spravne vies presne na hrane je premna tazky pojem diki Upraveno Červen 30, 200718 r od Reso
Červen 30, 200718 r u mňa je stred ručičky presne v strede hrany takže presne na hrane. Prečo to potrebuješ??
Červen 30, 200718 r mal som vybrate rucicky tak preto a chcem aby mi to ukazovalo opat presne tak ako ma
Červenec 1, 200718 r Kamo tak na to si zožeň niekoho kto má notebook s VAG-COM a daj si urobiť kontrolu akčných členov na prístrojovke a hned vieš na čom si, to ako to chceš ty to nie je smerodatné. Pri kontrole teploty a paliva ručička na konci zastane presne v strede a to musíš nastaviť
Červenec 1, 200718 r Profor no takto ak sa mi auto zahreje rucicka mi ostane presne v strede tak som usudil ze je to celkom presne ale trochu sa bojim paliva tak preto som sa pytal
Červenec 1, 200718 r Chlapci hladal som vyse hodiny ! kua niekto tu dal detailne foto budikoch ako maju byt nastavene rucicky prosim ak niekto ma ten obrazok hodte mi ho diki
Červenec 1, 200718 r Urob to jednoducho, natankuj doplna a pozri kde ti zastane na konci ručička.... Profor no takto ak sa mi auto zahreje rucicka mi ostane presne v strede tak som usudil ze je to celkom presne ale trochu sa bojim paliva tak preto som sa pytal
Červenec 1, 200718 r ok §diki za radu skusim,ale aj tak by som zobral do buducna ten obrazok ma ho niekto?
Červenec 1, 200718 r uz ten obrazok nemusite uz som ho nasiel a bol uplne pod inym pojmom ako som hladal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.