TomasB Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 tak jsem se dneska vydal směrem jak JaKr a 2 koše suchohřibů. Byl jsem asi 5km od toho Barchova. Za Zvíkovem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 tak jsem se dneska vydal směrem jak JaKr a 2 koše suchohřibů. Byl jsem asi 5km od toho Barchova. Za Zvíkovem. tak jsi našel přesně ta místa, Zvíkov a ani jsi se neztratil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bety Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 tak jsem se dneska vydal směrem jak JaKr a 2 koše suchohřibů. Byl jsem asi 5km od toho Barchova. Za Zvíkovem. tak jsi našel přesně ta místa, Zvíkov a ani jsi se neztratil Tak se taky pochlubím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bety Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 tak jsem se dneska vydal směrem jak JaKr a 2 koše suchohřibů. Byl jsem asi 5km od toho Barchova. Za Zvíkovem. tak jsi našel přesně ta místa, Zvíkov a ani jsi se neztratil Tak se taky pochlubím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 To sem nenašel já ale potěšilo by to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 tak jsem se dneska vydal směrem jak JaKr a 2 koše suchohřibů. Byl jsem asi 5km od toho Barchova. Za Zvíkovem. tak jsi našel přesně ta místa, Zvíkov a ani jsi se neztratil jo, jenže bych uvítal kozáky a křemenáče, či praváky. A ono nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 tak jsem se dneska vydal směrem jak JaKr a 2 koše suchohřibů. Byl jsem asi 5km od toho Barchova. Za Zvíkovem. tak jsi našel přesně ta místa, Zvíkov a ani jsi se neztratil jo, jenže bych uvítal kozáky a křemenáče, či praváky. A ono nic. naši byli dneska u Trutnova v lese a přinesli dva koše, to loupání, čistění a krájení mě z hub zase na rok vyléčilo Ale smaženice byla super, mňam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 tak jsem se dneska vydal směrem jak JaKr a 2 koše suchohřibů. Byl jsem asi 5km od toho Barchova. Za Zvíkovem. tak jsi našel přesně ta místa, Zvíkov a ani jsi se neztratil jo, jenže bych uvítal kozáky a křemenáče, či praváky. A ono nic. tak to musíš do listnáčů a ty jsou od Zvíkova hloub, jsou ze strany Barchova, kozáků habaděj, křemenáče nejsou, našli jsme jen dva (manželka našla) v nízkých břízkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 tak jsem se dneska vydal směrem jak JaKr a 2 koše suchohřibů. Byl jsem asi 5km od toho Barchova. Za Zvíkovem. tak jsi našel přesně ta místa, Zvíkov a ani jsi se neztratil jo, jenže bych uvítal kozáky a křemenáče, či praváky. A ono nic. tak to musíš do listnáčů a ty jsou od Zvíkova hloub, jsou ze strany Barchova, kozáků habaděj, křemenáče nejsou, našli jsme jen dva (manželka našla) v nízkých břízkách A když pojedu od Zvkova na ten Barchov, tak na levo nebo na pravo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 A když pojedu od Zvkova na ten Barchov, tak na levo nebo na pravo? vpravo po lesní cestě, a z ní je to po levé straně u takové mýtinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 A když pojedu od Zvkova na ten Barchov, tak na levo nebo na pravo? vpravo po lesní cestě, a z ní je to po levé straně u takové mýtinky a hned když odbočím na tu lesní cestu, tak mám po levé ruce plůtek(ohrazený prostor)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 A když pojedu od Zvkova na ten Barchov, tak na levo nebo na pravo? vpravo po lesní cestě, a z ní je to po levé straně u takové mýtinky a hned když odbočím na tu lesní cestu, tak mám po levé ruce plůtek(ohrazený prostor)? tak to jsi mě dostal, nevím, ale musíš se dostat na křižovatku pěti lesních cest (u pěticest), myslím, že je to druhá v pořadí a tam doleva a je to po pravé straně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 A když pojedu od Zvkova na ten Barchov, tak na levo nebo na pravo? vpravo po lesní cestě, a z ní je to po levé straně u takové mýtinky a hned když odbočím na tu lesní cestu, tak mám po levé ruce plůtek(ohrazený prostor)? tak to jsi mě dostal, nevím, ale musíš se dostat na křižovatku pěti lesních cest (u pěticest), myslím, že je to druhá v pořadí a tam doleva a je to po pravé straně Vložte si sem mapky ze seznamu Potěší to i nás ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Vložte si sem mapky ze seznamu Potěší to i nás ostatní budeme hrát takovou bojovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Byť jsem zcela mimo okres, ale přiznávám, že letos se daří! V blízkém okolí Ostravy to roste jako z vody, nicméně jsem překvapený z toho, kolik jsem našel docela velkých kuřátek (klouzků), to už dlouho nebylo no a pak klasika, praváky a panenky. Konkrétně jsem to našel na Hukvaldech a Morávce. A ikdyž nechci strašit, tak mi letošní houbobraní připomíná dobu dva roky zpět a to pak byla docela slušná, sněhová a hlavně dlouhá zima!!!! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Vložte si sem mapky ze seznamu Potěší to i nás ostatní budeme hrát takovou bojovku Super, tak nezapomeň označit to tvé tajné místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 A když pojedu od Zvkova na ten Barchov, tak na levo nebo na pravo? vpravo po lesní cestě, a z ní je to po levé straně u takové mýtinky a hned když odbočím na tu lesní cestu, tak mám po levé ruce plůtek(ohrazený prostor)? tak to jsi mě dostal, nevím, ale musíš se dostat na křižovatku pěti lesních cest (u pěticest), myslím, že je to druhá v pořadí a tam doleva a je to po pravé straně tak s těma 5ti cestama jsi mě dostal zase ty. Nic takovýho jsem neviděl, ale byl jsem v místě kde evidentně rostou hřiby i nějakej kozák a suchohřib, ale aktuálně nerostou. Spousta starejch, seschlejch, ale nový nic. Jen babky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 ale aktuálně nerostou. Spousta starejch, seschlejch, ale nový nic. Jen babky. až po úplňku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 pekny pekny....halucinogenni .) ..ja ted pro zmenu tlacim misto hub ostruziny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Jsem teˇuž 2 měsíce v CH a na praváci mi tady rostou 10 metrů od baráku.Můžu na ně chodit s kosou.Jsou to takový ty malý,baculatý.Jeden jako druhej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Jsem teˇuž 2 měsíce v CH a na praváci mi tady rostou 10 metrů od baráku.Můžu na ně chodit s kosou.Jsou to takový ty malý,baculatý.Jeden jako druhej Kdyz jsou maly, tak si je hlidej a nech je jeste trosec povyrust.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Čau, tak jak to vypadá ve Vašem okolí. Kolem Brna nic moc. Pochlubte se a dejte typ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Jizni Cechy okoli Tabora ... strasnej masakr ... tolik hub uz dlouuuuho nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.