Červenec 15, 200718 r tak jsem se dneska vydal směrem jak JaKr a 2 koše suchohřibů. Byl jsem asi 5km od toho Barchova. Za Zvíkovem.
Červenec 16, 200718 r tak jsem se dneska vydal směrem jak JaKr a 2 koše suchohřibů. Byl jsem asi 5km od toho Barchova. Za Zvíkovem. tak jsi našel přesně ta místa, Zvíkov a ani jsi se neztratil
Červenec 16, 200718 r tak jsem se dneska vydal směrem jak JaKr a 2 koše suchohřibů. Byl jsem asi 5km od toho Barchova. Za Zvíkovem. tak jsi našel přesně ta místa, Zvíkov a ani jsi se neztratil Tak se taky pochlubím
Červenec 16, 200718 r tak jsem se dneska vydal směrem jak JaKr a 2 koše suchohřibů. Byl jsem asi 5km od toho Barchova. Za Zvíkovem. tak jsi našel přesně ta místa, Zvíkov a ani jsi se neztratil Tak se taky pochlubím
Červenec 16, 200718 r tak jsem se dneska vydal směrem jak JaKr a 2 koše suchohřibů. Byl jsem asi 5km od toho Barchova. Za Zvíkovem. tak jsi našel přesně ta místa, Zvíkov a ani jsi se neztratil jo, jenže bych uvítal kozáky a křemenáče, či praváky. A ono nic.
Červenec 16, 200718 r tak jsem se dneska vydal směrem jak JaKr a 2 koše suchohřibů. Byl jsem asi 5km od toho Barchova. Za Zvíkovem. tak jsi našel přesně ta místa, Zvíkov a ani jsi se neztratil jo, jenže bych uvítal kozáky a křemenáče, či praváky. A ono nic. naši byli dneska u Trutnova v lese a přinesli dva koše, to loupání, čistění a krájení mě z hub zase na rok vyléčilo Ale smaženice byla super, mňam
Červenec 17, 200718 r tak jsem se dneska vydal směrem jak JaKr a 2 koše suchohřibů. Byl jsem asi 5km od toho Barchova. Za Zvíkovem. tak jsi našel přesně ta místa, Zvíkov a ani jsi se neztratil jo, jenže bych uvítal kozáky a křemenáče, či praváky. A ono nic. tak to musíš do listnáčů a ty jsou od Zvíkova hloub, jsou ze strany Barchova, kozáků habaděj, křemenáče nejsou, našli jsme jen dva (manželka našla) v nízkých břízkách
Červenec 17, 200718 r tak jsem se dneska vydal směrem jak JaKr a 2 koše suchohřibů. Byl jsem asi 5km od toho Barchova. Za Zvíkovem. tak jsi našel přesně ta místa, Zvíkov a ani jsi se neztratil jo, jenže bych uvítal kozáky a křemenáče, či praváky. A ono nic. tak to musíš do listnáčů a ty jsou od Zvíkova hloub, jsou ze strany Barchova, kozáků habaděj, křemenáče nejsou, našli jsme jen dva (manželka našla) v nízkých břízkách A když pojedu od Zvkova na ten Barchov, tak na levo nebo na pravo?
Červenec 17, 200718 r A když pojedu od Zvkova na ten Barchov, tak na levo nebo na pravo? vpravo po lesní cestě, a z ní je to po levé straně u takové mýtinky
Červenec 17, 200718 r A když pojedu od Zvkova na ten Barchov, tak na levo nebo na pravo? vpravo po lesní cestě, a z ní je to po levé straně u takové mýtinky a hned když odbočím na tu lesní cestu, tak mám po levé ruce plůtek(ohrazený prostor)?
Červenec 19, 200718 r A když pojedu od Zvkova na ten Barchov, tak na levo nebo na pravo? vpravo po lesní cestě, a z ní je to po levé straně u takové mýtinky a hned když odbočím na tu lesní cestu, tak mám po levé ruce plůtek(ohrazený prostor)? tak to jsi mě dostal, nevím, ale musíš se dostat na křižovatku pěti lesních cest (u pěticest), myslím, že je to druhá v pořadí a tam doleva a je to po pravé straně
Červenec 19, 200718 r A když pojedu od Zvkova na ten Barchov, tak na levo nebo na pravo? vpravo po lesní cestě, a z ní je to po levé straně u takové mýtinky a hned když odbočím na tu lesní cestu, tak mám po levé ruce plůtek(ohrazený prostor)? tak to jsi mě dostal, nevím, ale musíš se dostat na křižovatku pěti lesních cest (u pěticest), myslím, že je to druhá v pořadí a tam doleva a je to po pravé straně Vložte si sem mapky ze seznamu Potěší to i nás ostatní
Červenec 19, 200718 r Vložte si sem mapky ze seznamu Potěší to i nás ostatní budeme hrát takovou bojovku
Červenec 19, 200718 r Byť jsem zcela mimo okres, ale přiznávám, že letos se daří! V blízkém okolí Ostravy to roste jako z vody, nicméně jsem překvapený z toho, kolik jsem našel docela velkých kuřátek (klouzků), to už dlouho nebylo no a pak klasika, praváky a panenky. Konkrétně jsem to našel na Hukvaldech a Morávce. A ikdyž nechci strašit, tak mi letošní houbobraní připomíná dobu dva roky zpět a to pak byla docela slušná, sněhová a hlavně dlouhá zima!!!! :-)
Červenec 19, 200718 r Vložte si sem mapky ze seznamu Potěší to i nás ostatní budeme hrát takovou bojovku Super, tak nezapomeň označit to tvé tajné místo.
Červenec 19, 200718 r A když pojedu od Zvkova na ten Barchov, tak na levo nebo na pravo? vpravo po lesní cestě, a z ní je to po levé straně u takové mýtinky a hned když odbočím na tu lesní cestu, tak mám po levé ruce plůtek(ohrazený prostor)? tak to jsi mě dostal, nevím, ale musíš se dostat na křižovatku pěti lesních cest (u pěticest), myslím, že je to druhá v pořadí a tam doleva a je to po pravé straně tak s těma 5ti cestama jsi mě dostal zase ty. Nic takovýho jsem neviděl, ale byl jsem v místě kde evidentně rostou hřiby i nějakej kozák a suchohřib, ale aktuálně nerostou. Spousta starejch, seschlejch, ale nový nic. Jen babky.
Červenec 20, 200718 r ale aktuálně nerostou. Spousta starejch, seschlejch, ale nový nic. Jen babky. až po úplňku
Srpen 9, 200718 r Jsem teˇuž 2 měsíce v CH a na praváci mi tady rostou 10 metrů od baráku.Můžu na ně chodit s kosou.Jsou to takový ty malý,baculatý.Jeden jako druhej
Srpen 9, 200718 r Jsem teˇuž 2 měsíce v CH a na praváci mi tady rostou 10 metrů od baráku.Můžu na ně chodit s kosou.Jsou to takový ty malý,baculatý.Jeden jako druhej Kdyz jsou maly, tak si je hlidej a nech je jeste trosec povyrust....
Září 8, 200718 r Čau, tak jak to vypadá ve Vašem okolí. Kolem Brna nic moc. Pochlubte se a dejte typ.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.