peterkocur Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 (editace) Ahoj,mozete mi poradit,mam 1.6 75kw r.v.04 a nesvieti mi osveltenie panelu ventilatoru gombiky(cudliky) na prepinaie tepleho-studeneho vetrania,poloha ventilatoru a stupen rychlosti topenia,svieti mi iba okruh a tlacidlo man.klimy a tiez v kufru svetlo nesvieti aj ked som skontroloval prud v kabele tak je tam i ziarovku som vymenil,poistky su tie OK Pokusal som sa vytiahnut panel klimy ale nejde mi to,pokial niekdo viete prosim vas o radu- do servisu sa mi nechce v skotsku je servis velmi drahy.dik Editováno: 1. Červenec 2007, autor: peterkocur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Ahoj,mozete mi poradit,mam 1.6 75kw r.v.04 a nesvieti mi osveltenie panelu ventilatoru gombiky(cudliky) na prepinaie tepleho-studeneho vetrania,poloha ventilatoru a stupen rychlosti topenia,svieti mi iba okruh a tlacidlo man.klimy a tiez v kufru svetlo nesvieti aj ked som skontroloval prud v kabele tak je tam i ziarovku som vymenil,poistky su tie OK Pokusal som sa vytiahnut panel klimy ale nejde mi to,pokial niekdo viete prosim vas o radu- do servisu sa mi nechce v skotsku je servis velmi drahy.dik za prostředním knoflíkem je žárovka knoflík vytáhni a žárovku dej novou bylo to tu už mockrát i s fotkami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 1. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 za prostředním knoflíkem je žárovka knoflík vytáhni a žárovku dej novou bylo to tu už mockrát i s fotkami dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.