Přejít na obsah

Bosch Bloctronic IR-US

Radim205D

Doporučené příspěvky

Při stisku tlačítka červená kontrolní ledka nepravidelně rychle zabliká a otevřít auto se mi podaří někdy na 1 pokus a někdy u něj stojím i minutu a mačkám tlačítko jako blbec.

Auto se mi podaří takhle odemknout vždycky, ale někdy to naštve když třeba zrovna prší a člověk né a né odemknout. Už přes rok mě to otravuje, tak bych to rád nějakým jednoduchým způsobem vyřešil.

Baterky jsou nové. A takhle mi to dělaj všechny 3 ovladače.

Zkusím ještě napájet novou IR diodu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to že svieti len jednu sekundu môže byť z bezpečnostných dôvôdov aby pri dlhšom svite ju niekto neosledoval, ale keď Ti to robia všetky ovládače hladal by som problém v prímači.....

Zkoušel jsem kdysi test skrze digitalní foťák a ta infra dioda zasvítila po zmáčknutí tlačítka pouze asi 1 vteřinu.

Nemá náhodou svítit po celou dobu zmáčknutí tlačítka?

Odkaz ke komentáři

No to že svieti len jednu sekundu môže byť z bezpečnostných dôvodov aby pri dlhšom svite ju niekto neosledoval, ale keď Ti to robia všetky ovládače hladal by som problém v prímači.....

Zkoušel jsem kdysi test skrze digitalní foťák a ta infra dioda zasvítila po zmáčknutí tlačítka pouze asi 1 vteřinu.

Nemá náhodou svítit po celou dobu zmáčknutí tlačítka?

Odkaz ke komentáři

Například 5X zmáčknu a 5X na vteřinu blikne a rozvítí se IR dioda, pak při dalším stisku už kontrolní ledka třeba jen lehce problikne jako když je špatný kontakt a IR dioda už se nerozvítí.

Mel jsem to kdysi na Ibize. Ma to opravdu jen probliknout a jen jednou, bez ohledu na delku stisku tlacitka.

Je to dost nachylne na smerovani paprsku z ovladace k prijimaci - musi se mirit celkem presne.

Jeden ovladac mne odesel pote, co se rozpadla LED-ka, signalizujici funkci. Po vymene LED opet funkcni, cili se podivej, jestli tam nekde nemas nejaky studenacek - evidentne je ta LED nejen kontrolni.

Jinak mne nic dalsiho nenapada.....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...