Radim205D Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Neřešil už prosím někdo z vás problém se špatně fungujícími dálkovými ovladači k centralu s alarmem BOSCH Bloctronic IR-US ? Měnit se mě to za novější technologie nechce, raději bych nějak pořešil ty dálkáče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 V čom spočíva ich nefunkčnosť? malý dosah? nefungujú vôbec? iba občas? popíš viac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim205D Vloženo 2. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Při stisku tlačítka červená kontrolní ledka nepravidelně rychle zabliká a otevřít auto se mi podaří někdy na 1 pokus a někdy u něj stojím i minutu a mačkám tlačítko jako blbec. Auto se mi podaří takhle odemknout vždycky, ale někdy to naštve když třeba zrovna prší a člověk né a né odemknout. Už přes rok mě to otravuje, tak bych to rád nějakým jednoduchým způsobem vyřešil. Baterky jsou nové. A takhle mi to dělaj všechny 3 ovladače. Zkusím ještě napájet novou IR diodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim205D Vloženo 2. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Zkoušel jsem kdysi test skrze digitalní foťák a ta infra dioda zasvítila po zmáčknutí tlačítka pouze asi 1 vteřinu. Nemá náhodou svítit po celou dobu zmáčknutí tlačítka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 No to že svieti len jednu sekundu môže byť z bezpečnostných dôvôdov aby pri dlhšom svite ju niekto neosledoval, ale keď Ti to robia všetky ovládače hladal by som problém v prímači..... Zkoušel jsem kdysi test skrze digitalní foťák a ta infra dioda zasvítila po zmáčknutí tlačítka pouze asi 1 vteřinu.Nemá náhodou svítit po celou dobu zmáčknutí tlačítka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 No to že svieti len jednu sekundu môže byť z bezpečnostných dôvodov aby pri dlhšom svite ju niekto neosledoval, ale keď Ti to robia všetky ovládače hladal by som problém v prímači..... Zkoušel jsem kdysi test skrze digitalní foťák a ta infra dioda zasvítila po zmáčknutí tlačítka pouze asi 1 vteřinu.Nemá náhodou svítit po celou dobu zmáčknutí tlačítka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim205D Vloženo 3. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Například 5X zmáčknu a 5X na vteřinu blikne a rozvítí se IR dioda, pak při dalším stisku už kontrolní ledka třeba jen lehce problikne jako když je špatný kontakt a IR dioda už se nerozvítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Například 5X zmáčknu a 5X na vteřinu blikne a rozvítí se IR dioda, pak při dalším stisku už kontrolní ledka třeba jen lehce problikne jako když je špatný kontakt a IR dioda už se nerozvítí. Mel jsem to kdysi na Ibize. Ma to opravdu jen probliknout a jen jednou, bez ohledu na delku stisku tlacitka. Je to dost nachylne na smerovani paprsku z ovladace k prijimaci - musi se mirit celkem presne. Jeden ovladac mne odesel pote, co se rozpadla LED-ka, signalizujici funkci. Po vymene LED opet funkcni, cili se podivej, jestli tam nekde nemas nejaky studenacek - evidentne je ta LED nejen kontrolni. Jinak mne nic dalsiho nenapada..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim205D Vloženo 4. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Díky chlapi, zas mám nad čím špekulovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.