ribac Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Nevite nekdo kde bych sehnal antenu na Octu I r.v.2000? Ukradli mi ji ze strechy a nova stoji ve Skode 410Kc,nehoraznost za kus dratu se zavitem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Vrakac... Nebo si dej inzerat tady do batzaru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 3. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Jaky je vlastne orig. prumer zavitu anteny. Bylo by mozne nainstalovat automatickou antenu kdyz uz mi prut ukradli??Delal to nekdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 jestli sháníš ten prut se závitem bez spodku antény, tak ho mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 3. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Za kolik ho prodas?? Kdyby byla moznost montaz automaticke anteny tak bych to prubnul,ale jinak bych to asi vzal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 No pokud jde jenom o ten prut tak by měl bejt stejnej jako na feldě,v každych autodoplnkách ho maj a stoji něco málo přes stovečku.Mám sice fabku ,ale neorigo přípravu tak jsme dali antenu z octavky celá stála asi 250kč,protože nemá tu blbost proti ukradení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 (editace) Jaky je vlastne orig. prumer zavitu anteny.Bylo by mozne nainstalovat automatickou antenu kdyz uz mi prut ukradli??Delal to nekdo?? jestli sháníš ten prut se závitem bez spodku antény, tak ho mám tak at ti na tom aute pak neco zbyde,kdyz vsecko rozprodas ....jinak antena z felicie opravdu pasuje,taky jsem ji chili na trese mel...a tu jde sehnat kdekoli...za peknou cenu.410 do toho rozhodne nedavej.... jinak kdybych byl hajzlik,,poradil bych ti jak ji ziskat skoro zadarmo...Stejnou cestou jakou si o ni prisel ... Editováno: 5. Červenec 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Nevite nekdo kde bych sehnal antenu na Octu I r.v.2000? Ukradli mi ji ze strechy a nova stoji ve Skode 410Kc,nehoraznost za kus dratu se zavitem. Globus - v Baumarktu - 60 Kc, ale na mem aute to normalne hvizdalo za jizdy (pritom je to jen kus dratu, nechapal jsem) ;-) Takze jsem pak objednal zde - http://www.skoda-dily.cz/index.php?action=...ry=prut+ant+Oct - za 125 Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 (editace) Jaky je vlastne orig. prumer zavitu anteny.Bylo by mozne nainstalovat automatickou antenu kdyz uz mi prut ukradli??Delal to nekdo?? jestli sháníš ten prut se závitem bez spodku antény, tak ho mám tak at ti na tom aute pak neco zbyde,kdyz vsecko rozprodas ....jinak antena z felicie opravdu pasuje,taky jsem ji chili na trese mel...a tu jde sehnat kdekoli...za peknou cenu.410 do toho rozhodne nedavej.... jinak kdybych byl hajzlik,,poradil bych ti jak ji ziskat skoro zadarmo...Stejnou cestou jakou si o ni prisel ... hm, je vidět, že jsme stále v české republice , bohužel anténu jsem sice našel, ale ohlou, jsem si neuvědomil, že jsem jí přejel rolbou - je vytuněná jinak koukám, že fantzie máš dost na takovýhle koniny, koukej si změnit barvu auta Editováno: 6. Červenec 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Srandicky,,,srandicky :p barva mi vyhovuje....kdybych menil tak jedine cele auto...a to na cernou O1RS ale momentalne nemam nejak penize.. v ceske republice sme ale ja nikdy nic neukrad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Nevite nekdo kde bych sehnal antenu na Octu I r.v.2000? Ukradli mi ji ze strechy a nova stoji ve Skode 410Kc,nehoraznost za kus dratu se zavitem. Nevím jestli ta orig je spešl,ale asi ne.Myslím,že jsem na JETce viděl náhradní pruty v různých délkách a nestálo to ani moc korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 8. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Tak jsem si myslel,ze na Okte je 6mm zavit,tak jsem koupil v Globusu prut se vnejsim 6mm zavitem a ejhle ono je to velke. Takze asi potrebuju 5mm.Nevite jestli existuje nejaka redukce z 6mm na 5mm?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 a prezavitovat na mensi to nejde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 to je nesmysl, nabídni ji do bazaru a za 100,- kup novou..... ted už se nespleteš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek_Norway Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Nechcem zakladat novu temu, chcem sa opytat ci ma ten cudlik proti ukradnutiu na origo antene O1 nejaky vplyv aj na signal? Ja som totiz menil antenu nakolko povodna bola poskodena a nezohnal som tu original tak som tam dal bez cudlika a prijem je mizerny...mizerny bol aj predtym, myslel som, ze je to tou antenou, viete mi poradit? auto som kupil len nedavno, no viaceri mi hovorili, ze prijem original radia symphony je udajne vyborny...cez VAG mi to vyhodi chybu 00856 - Radio Antenna 36-10 - Open Circuit - Intermittent. Mate niekto nejaku radu? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.