ribac Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Je tezke vymenit rele blinkru?? Sem tam se mi stava ze blinkr zustane rozsviceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Je tezke vymenit rele blinkru??Sem tam se mi stava ze blinkr zustane rozsviceny. přerušovač je pod spínačem varovných světel, záleží jakou máš palubku face nebo předface, u před to jde vyndat dobře. Jinak občas blbnou kontakty na páčce. Když ti to zůstane "rozsvícené", chrčí ti něco z pod palubky nebo to normálně bliká s páčkou s klidové poloze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 2. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Dam blinkr a normalne to jede ,potom dam blinkr znova po nejake dobe a svetlo zustane stat.Zadne chrceni neslysim. V klidove poloze to nedela nic,je to normalni.Proste pri kazdem pouziti blinkru svetlo blika nebo sviti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 (editace) Dam blinkr a normalne to jede ,potom dam blinkr znova po nejake dobe a svetlo zustane stat.Zadne chrceni neslysim.V klidove poloze to nedela nic,je to normalni.Proste pri kazdem pouziti blinkru svetlo blika nebo sviti. tak to bude s největší pravděpodobností ten přerušovač, jak jsem koukal do tvého jiného tématu, tak máš 2000 a tam je už face palubka, tak přerušovač je pod tím trojúhelníkem na varovky. Editováno: 2. Červenec 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 2. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Diky moc,ty asi toho moc nenaspis co?? Neni nejaky podrobnejsi navod??Vypada to docela jednoduse ale nechci nic pokazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Poslal jsem ti zprávu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikaaa Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Diky moc,ty asi toho moc nenaspis co??Neni nejaky podrobnejsi navod??Vypada to docela jednoduse ale nechci nic pokazit ja som vybral ten maly ramcek okolo - jemne vypacil, a potom nejako potiahol za trojuholnik, potom odpojil a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 5. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 je toto ten prerusovac?? http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/vyp...5a0380712770639 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Není. Ten přerušovač co se říká, že je za tím trojúhelníkem na palubovce není samostatný díl, ten trojúhelník je součástí celého toho bazmeku, tozn. není tam zvlášť vypínač výstržných s trojúhelníkem a zvlášť nějaký přerušovač. Je to jedek celek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Tady máš obrázek. http://autons.pslsoftware.cz/img/katalog/id_990_v.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro.kaso Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 inak hoši, neda sa tam dať nejaký iný ten prerušovač s príjemnejšim zvukom? nie že by sa mi ten nelubil, ale počul som už aj lepši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 8. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Takze je to ono rele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.