Publikováno Červenec 2, 200718 r Je tezke vymenit rele blinkru?? Sem tam se mi stava ze blinkr zustane rozsviceny.
Červenec 2, 200718 r Je tezke vymenit rele blinkru??Sem tam se mi stava ze blinkr zustane rozsviceny. přerušovač je pod spínačem varovných světel, záleží jakou máš palubku face nebo předface, u před to jde vyndat dobře. Jinak občas blbnou kontakty na páčce. Když ti to zůstane "rozsvícené", chrčí ti něco z pod palubky nebo to normálně bliká s páčkou s klidové poloze?
Červenec 2, 200718 r Autor Dam blinkr a normalne to jede ,potom dam blinkr znova po nejake dobe a svetlo zustane stat.Zadne chrceni neslysim. V klidove poloze to nedela nic,je to normalni.Proste pri kazdem pouziti blinkru svetlo blika nebo sviti.
Červenec 2, 200718 r Dam blinkr a normalne to jede ,potom dam blinkr znova po nejake dobe a svetlo zustane stat.Zadne chrceni neslysim.V klidove poloze to nedela nic,je to normalni.Proste pri kazdem pouziti blinkru svetlo blika nebo sviti. tak to bude s největší pravděpodobností ten přerušovač, jak jsem koukal do tvého jiného tématu, tak máš 2000 a tam je už face palubka, tak přerušovač je pod tím trojúhelníkem na varovky. Upraveno Červenec 2, 200718 r od rolbar
Červenec 2, 200718 r Autor Diky moc,ty asi toho moc nenaspis co?? Neni nejaky podrobnejsi navod??Vypada to docela jednoduse ale nechci nic pokazit
Červenec 3, 200718 r Diky moc,ty asi toho moc nenaspis co??Neni nejaky podrobnejsi navod??Vypada to docela jednoduse ale nechci nic pokazit ja som vybral ten maly ramcek okolo - jemne vypacil, a potom nejako potiahol za trojuholnik, potom odpojil a hotovo
Červenec 5, 200718 r Autor je toto ten prerusovac?? http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/vyp...5a0380712770639
Červenec 7, 200718 r Není. Ten přerušovač co se říká, že je za tím trojúhelníkem na palubovce není samostatný díl, ten trojúhelník je součástí celého toho bazmeku, tozn. není tam zvlášť vypínač výstržných s trojúhelníkem a zvlášť nějaký přerušovač. Je to jedek celek.
Červenec 7, 200718 r inak hoši, neda sa tam dať nejaký iný ten prerušovač s príjemnejšim zvukom? nie že by sa mi ten nelubil, ale počul som už aj lepši
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.