Vlasta Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Tak dnes naposled v práci a 20dní jsem nezvěstnej,sice musím ještě tak 3-4dny makat na dostavbě bytu ale od 14tého tohoto měsíce se moje maličkost a modrej džunda stěhujeme na Slovensko do Tater konkrétně bungalovy Lůčky,tak kdyby jste tam klucí slovenský potkali modrou a červenou fabku z čech tak su to možná ja Jo habych nezapomněl džunda už má konečně nárazniky v barvě ,14tky kolesa a doprovod mi bude dělat kámošovo červenej džunda.Mějte se budu určo a taky trochu a taky si dám pozor na http://sklik.slovensko-dovolena.cz/zajezdy...lov-lucky-p003/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 preju stastnou cestu!!!a spokojeny navrat j na ty medvedy bacha jsou to sv.ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 a taky bacha na padající kameny......i když už provedli odstřel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 No dovča už je bohužel za mnou tak se trochu podělím jaká byla. Tady jsme bydleli a trávili pivní večery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 (editace) Tady je moje maličkost při sportu,při odtuňovacích tůrách(které ale moc nepomohly) a při relaxu v termálních pramenech Bešenová.Jen pro zajímavost voda měla 40stupňu. Editováno: 2. Srpen 2007, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Tahle potvůrka tam chodila jak domů a vždy rovnou k večeři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 A k horám není co dodat prostě nádhera. Ty poslední fotky tam bejvaly lesy než to tam fouklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.