Danny1503 Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 (editace) Zdravím chlapáci !!! Mám Octavii combi 1.9TDi 81kW, r.v.: 03/2000 a umřely mi ručičky. Shodou okolností se mi podařilo sehnat nové budíky s polovičním Maxidotem ( r.v. 2003 ) a teď sháním někoho, kdo by byl ochotný a hlavně schopný mi to přehodit. Tím myslím nakódovat imo, řídící jednotky, klíče, odstranit chyby atp. Nejlépe okruh jižní moravy - jsem od Znojma P R O S Í M p o m o c Editováno: 7. Červenec 2007, autor: Danny1503 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Myslis si ze pismo teto velikosti ti pomuze v hledani pomoci. Nekteri lidi jsou na to alergicti a kdyz vidi neco takoveho tak to ani nectou P R O S Í M p o m o c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1503 Vloženo 7. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Dobrá, dobrá - omlouvám se, hlavně teď potřebuji vyřešit ten můj problém, nějaké písmo mě až tak nazajímá :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Zkus Cosbyho nebo Vašu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 ¨máš 2 generaci a koupil jsi 3 tí nepude ti signalizace airbagů budeš muset koupit líče na 3 g. (vystřelováky) - nepude ti DO z těchto klíčů musel bys předělat komfort (komfortka + dveřní jednotky) hledej téma "přestavba na 3 tí generaci" v instalačních manuálech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 ¨máš 2 generaci a koupil jsi 3 tínepude ti signalizace airbagů budeš muset koupit líče na 3 g. (vystřelováky) - nepude ti DO z těchto klíčů musel bys předělat komfort (komfortka + dveřní jednotky) hledej téma "přestavba na 3 tí generaci" v instalačních manuálech teoreticky by stačilo dát 75pin bagovku a nové tyčinky imma do klíčů na 3. gen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 ¨máš 2 generaci a koupil jsi 3 tínepude ti signalizace airbagů budeš muset koupit líče na 3 g. (vystřelováky) - nepude ti DO z těchto klíčů musel bys předělat komfort (komfortka + dveřní jednotky) hledej téma "přestavba na 3 tí generaci" v instalačních manuálech teoreticky by stačilo dát 75pin bagovku a nové tyčinky imma do klíčů na 3. gen. jo - já zatím sehnal jednu tyčinku imma za 750,- bez DPH a není to tyčinka ale takovej kvádr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 ¨máš 2 generaci a koupil jsi 3 tínepude ti signalizace airbagů budeš muset koupit líče na 3 g. (vystřelováky) - nepude ti DO z těchto klíčů musel bys předělat komfort (komfortka + dveřní jednotky) hledej téma "přestavba na 3 tí generaci" v instalačních manuálech teoreticky by stačilo dát 75pin bagovku a nové tyčinky imma do klíčů na 3. gen. jo - já zatím sehnal jednu tyčinku imma za 750,- bez DPH a není to tyčinka ale takovej kvádr já tomu říkám tičinka, ale máš pravdu, je to kvádříček, dá se sehnat ve velkoprodejně s klíčema, já si jich chystám pár koupit. Cenu jsem zaslechl kolem 300,- ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1503 Vloženo 7. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Takže jsem moc rád, že mi radíte. Ale jstem technicky nezdatný a vůbec si na to netroufám, udělal by mi to třeba Vaša a hlavně za kolik ??? Díky předem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Kup si stare budiky a budesmit po starostech a nebosi nech ty stare budikyproletovat a budou fungovat dale... V Neratovicich bychtomozna zvladl,ale spis doporucuju nechat stare budiky. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1503 Vloženo 7. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Možná, že se zeptám blbě, ale proč bych musel kupovat rj dveří, když mám MINIDOT a na něm se signalizace otevřených dveří neukazuje - je tam pouze velký PC s teplotou ... Díky Danny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Možná, že se zeptám blbě, ale proč bych musel kupovat rj dveří, když mám MINIDOT a na něm se signalizace otevřených dveří neukazuje - je tam pouze velký PC s teplotou ... Díky Danny aby jsi to nemusel vše vyměňovat, tak by jsi musel sehnat čip imma. Jak vyměníš klíče na 3. gen imma k tomu minidotu, tak ti pak nebude fungovat dálka, jelikož ta má u 2. gen jinou frekvenci. Aby fungovala, musel by jsi dát jinou komfortku a tím pádem i jiné mozky dveří. A ještě bagovku, aby šla kontrolka bagů. pokud budeš mít kliku a seženeš čip imma na 3. gen imma, tak stačí prohodit a pak ještě dát jinou bagovku a 75pin konektor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.