Přejít na obsah

Problem s centralom Octavia I

BEDUIN

Doporučené příspěvky

( :palec2: UZ VYRIESENE -_- )

Mam Octaviu combi 1.9 TDI SLX r.99 a tento problem:

Nejde uzamknut central s tlacidlom na lavych dverach. Otvorit ide, to cvakne ale zamknut nejde, nereaguje ani necvakne. Skusal som to vytiahnut, ale to tlacidlo je na jednom paneli aj s ovladacmi okien (4x) + tlacidlo blokovania zadnych okien. Skusal to niekto rozoberat? ked to rozmontujem, rosypu sa mi vsetky tlacidla? Mozno je len dotyk na spinaci opaleny, preto to chcem rozobrat. Keby ten spinac bol samostatny, tak uz to mam rozobrate, ale ked je to vsetko na jednom paneli tak vaham, preto sa pytam ci to niekto robil.

Chyba bude v spinaci, lebo som tam skusil dat iny panel od kamosovho auta, ma sice len (2x) okna, ale s tym mi islo zamknut aj odomknut v pohode, tak chyba v kabloch alebo inde nebude.

A este by som sa chcel spytat, ked zvnutra zatlacim kolik pri okne, tak mi zavrie iba dvere tie kde som kolik stlacil, teda nezamknem zamacknutim koliku vsetky dvere ma to tak byt? Ked som mal predtym ine auto (Fiat) tak tam zatlacenim ktorehokolvek koliku zamklo vsetky dvere. Mne zavrie iba tie na ktorych kolik zatlacim. Nebude to suvisiet s tym, ze mi nefunguje to zatvaranie centralu tlacitkom?

Hlavne ma zaujima to rozobratie toho tlacitka, ci to mam risknut. Cena noveho bude asi dost vysoka, podla skusenosti ked som chcel kupit ziarovku co osvetluje popolnik, tak tu ziarovecku aj tym kuskom plastu mi ponukali za 280sk tak som to vyriesil LED-kou za 19sk.

Editováno: , autor: BEDUIN
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OK dik, tak zajtra to rozoberiem a mrknem co tam moze byt blbe...

Lebo takto sa nemozem zamknut v aute.. teda ne za by som sa bal, preto sa chcem zamykat, ale poznate to, zlodeji pri semaforoch... Naskoci cervena, zlodej otvori dvere uchmatne co mate na sedadle a uteka prec.. :huh: a sofer nevie ci ma nechat auto na krizovatke a nahanat zlodeja, alebo sa s tym zmietit :wacko:

Odkaz ke komentáři

VYRIESENE :palec2:

Nemal som prislusny bit - torx 6 - Dnes som ho kupil, hned rozobral spinac, (nic sa nerozpadlo :) ), precistil som gumove kontakty aj kontaktne plosky na plosaku, zlozil, zapojil a... ONO TO FUNGUJEEE :palec2::p ...

Asi tam bola nejaka necistota, alebo zle dosadajuci kontakt :feve: ale hlavne ze je to OK a nemusim kupovat druhy spinac. lol

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...