RELAX Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Prehrieva sa mi motor (1,6 74kW) nemáte nejaké skúsenosti co to može spôsobovať (termostat,tesnenie pod hlavou, vodne čerpadlo......) DIKES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Muze to byt vsechno co jsi napsal - chtelo by to vic informaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RELAX Vloženo 8. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 No vcera som do toho trosku sliapol a zacala sa dvihat teplota az na maximum.Poto som vypol auto a pockal nech sa schladi ale pri dalsom pokracovani v ceste zasa sa nahrial aj vyvrela voda, ale jak tak studujem forum tak to bude na 70% tesnenie pod hlavoi .Nevies kolko stoj + vymena. P.S.: toto moje auto je asi prekliate lebo sa mi stali asi vsetky zavady o ktorych sa tu pise ved posudte : mamho asi 4roky 1) Oprava –Diferenciál. 2) Oprava štartéra 3) Predné tlmiče výmena. 4) Dorazové gumy v zadných tlmičoch. 5) Ľavý guľový čap. 6) Brzdové obloženie predné. 7) Brzdové obloženie zadné. 8) Brzdové valčeky zadné. 9) Termostat. 10) Snímač teploty. 11) Snímač tlaku v posilňovači . 12) Mechanizmus el. na spúšťanie zadného skla ľavého. 13) Spodok spínacej skrinky. 14) Zadné sklo. 15) Čelné sklo. 16) Oprava –Zalepená prasknutá spojovacia trubka medzi vzduch. filtrom a klapkou. 17) Oprava - Mechanizmus predných stieračov. 18) Oprava - Odlomený držiak výfuku. 19) Oprava - Rukoväť páky ručnej brzdy. 20) Oprava- zadný ľavý blatník. 21) Pravé predné svetlo. 22) Pravá predná smerovka. 23) Zadné ľavé svetlo. 24) Zadný nárazník. 25) Predné vedenie vzduch láve a pravé.* 26) Zadné podblatníky lávy a pravý.* 36) Výmena klinového remeňa.* 37) 2x výmena baterky.* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RELAX Vloženo 11. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 No bola to vodná pompa , este ze nie tesnenie pod hlavou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZanetaD12 Vloženo 4. Březen 2021 Sdílet Vloženo 4. Březen 2021 Mne sa zohreje voda pari a viteka voda z nadrski bude to termistat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.