Publikováno Červenec 8, 200718 r Prehrieva sa mi motor (1,6 74kW) nemáte nejaké skúsenosti co to može spôsobovať (termostat,tesnenie pod hlavou, vodne čerpadlo......) DIKES
Červenec 8, 200718 r Autor No vcera som do toho trosku sliapol a zacala sa dvihat teplota az na maximum.Poto som vypol auto a pockal nech sa schladi ale pri dalsom pokracovani v ceste zasa sa nahrial aj vyvrela voda, ale jak tak studujem forum tak to bude na 70% tesnenie pod hlavoi .Nevies kolko stoj + vymena. P.S.: toto moje auto je asi prekliate lebo sa mi stali asi vsetky zavady o ktorych sa tu pise ved posudte : mamho asi 4roky 1) Oprava –Diferenciál. 2) Oprava štartéra 3) Predné tlmiče výmena. 4) Dorazové gumy v zadných tlmičoch. 5) Ľavý guľový čap. 6) Brzdové obloženie predné. 7) Brzdové obloženie zadné. 8) Brzdové valčeky zadné. 9) Termostat. 10) Snímač teploty. 11) Snímač tlaku v posilňovači . 12) Mechanizmus el. na spúšťanie zadného skla ľavého. 13) Spodok spínacej skrinky. 14) Zadné sklo. 15) Čelné sklo. 16) Oprava –Zalepená prasknutá spojovacia trubka medzi vzduch. filtrom a klapkou. 17) Oprava - Mechanizmus predných stieračov. 18) Oprava - Odlomený držiak výfuku. 19) Oprava - Rukoväť páky ručnej brzdy. 20) Oprava- zadný ľavý blatník. 21) Pravé predné svetlo. 22) Pravá predná smerovka. 23) Zadné ľavé svetlo. 24) Zadný nárazník. 25) Predné vedenie vzduch láve a pravé.* 26) Zadné podblatníky lávy a pravý.* 36) Výmena klinového remeňa.* 37) 2x výmena baterky.*
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.