Bazz Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Nazdárek pánové potřebuji poradit zlobí mi imo na mé ctě 1.9 TDI ALH je to face popis závady:občas se mi stane že po zasunutí klíčku do spínací skřínky mi auto naskočí ,ale poté hned zhasne a začne mi blikat kontrolka imma a na maxíkovi mi to napíše tuto hlášku" imobiliser aktivní" dělá to jenom občas a po opětovném vypnutí klíčku a znovu zapnutí je vše ok a motor naskočí myslel jsem že to může být klíčkem tak jsem zkusil rezervní , ale dělá to stále děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 asi špatnej kontakt na čtetcí cívce (co je na spínačce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 nebo v drátech od cívky do budíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 nebo v drátech od cívky do budíku Mě pomohla výměna kablíku od cívky do budíků. Do 200,- ve Škoda prodejně. Práci jsem udělal sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 8. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Děkuji chlapy za rady zitra se na to mrknu a dám vám vědět ještě jednou díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.