Publikováno Červenec 10, 200718 r Ahoj, mám takový probém. Pořídil jsem té svojí kokině nové repro zapojené přes 800W zesilovač 4-kanál a přes dvě vyhybky. Když jsem to zkusil zapojit tak to hrálo senzačně. Ale až do chvíle než jsem nastartoval. S nastartováním začne nepříjemné pištění. Hudba normálně hraje pěkně, ale nepříjemně to piští... A v momentě kdy motor vypnu, tak pištění ustane... Nevíte někdo prosím co je špatně?
Červenec 10, 200718 r Autor To pištění je v pozadí... Když je hudba potichu piští to víc, když je nahlas tak se to ztrácí...
Červenec 10, 200718 r zkus to zapojit bez zesíku, jestli to přestane, tak to dělá zesilovač........ už si nepamatuju jak jsme to řešili, poptám se podívej se na autohifi , nebo napiš SZ Fancarhifimu, ten bude vědět
Červenec 11, 200718 r Mozna by to mohl byt nekvalitni signalovy kabel (od radia k zesiku) musi se pouzit nekolikrat stineny a nesetrit na nem.
Červenec 11, 200718 r řekl bych, že by to chtělo hlavně líp odrušit napájení zesilovače. Použil bych nějakej filtr, třeba http://www.stualarm.cz/produkt/pc4-50-filtr-napajeni-40a/
Červenec 17, 200718 r inac je celkom mozne ze zosiku vadi ked sa zapne alternator a je tam viac ako 12V ak mas moznost tak to skus zapojit v inom aute alebo s inym zosikom
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.