marejak Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Zdravim.Nevíte,kde bych sehnal nápisy Ambiente,jak jsou ve faceliftu po stranách.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Zdravim.Nevíte,kde bych sehnal nápisy Ambiente,jak jsou ve faceliftu po stranách.Děkuji Nejlépe ve škodovce cena je přibližně 140kč prodává ho každý dealer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Jo ve škodovce, a při cenovce 140 si ho tam můžou i nechat. Jezdím bez nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Jo ve škodovce, a při cenovce 140 si ho tam můžou i nechat. Jezdím bez nich. To nic není chtěl jsem vyměnit to označen na blatníkách (ambiente) za tu limit.serii 100 co dělala škoda a pánové podržte se jedna ta plaketka stojí 344kč tak to proti 140kč nic není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Jo ve škodovce, a při cenovce 140 si ho tam můžou i nechat. Jezdím bez nich. To nic není chtěl jsem vyměnit to označen na blatníkách (ambiente) za tu limit.serii 100 co dělala škoda a pánové podržte se jedna ta plaketka stojí 344kč tak to proti 140kč nic není A jaky název měla ta limitovaná série?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 A ja IDIOT to vyhodim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Jo ve škodovce, a při cenovce 140 si ho tam můžou i nechat. Jezdím bez nich. To nic není chtěl jsem vyměnit to označen na blatníkách (ambiente) za tu limit.serii 100 co dělala škoda a pánové podržte se jedna ta plaketka stojí 344kč tak to proti 140kč nic není A jaky název měla ta limitovaná série?? Díky To by mě tedy taky zajímalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Jo ve škodovce, a při cenovce 140 si ho tam můžou i nechat. Jezdím bez nich. To nic není chtěl jsem vyměnit to označen na blatníkách (ambiente) za tu limit.serii 100 co dělala škoda a pánové podržte se jedna ta plaketka stojí 344kč tak to proti 140kč nic není A jaky název měla ta limitovaná série?? Díky To by mě tedy taky zajímalo Co by vas zajimalo? Je to napsano v prispevku, ze to je EDITION 100 http://www.boura.cz/index.asp?ka=mo2&id=15&st=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Jo ve škodovce, a při cenovce 140 si ho tam můžou i nechat. Jezdím bez nich. To nic není chtěl jsem vyměnit to označen na blatníkách (ambiente) za tu limit.serii 100 co dělala škoda a pánové podržte se jedna ta plaketka stojí 344kč tak to proti 140kč nic není A jaky název měla ta limitovaná série?? Díky Jak píše devon limited 100 na úlaketce je samosřejmě jenom ta číslice 100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.