jarous Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Zdravím,chlapi dnes jsem si nechal namontovat ve Škodováckém servise tohoto Pioneera a chtěl bych se zeptat 1. vadí CDmechanice,že v ní po vypnutí rádia a sejmutí tatranky nechám vložené CD?2. Před tímto rádiem jsem měl Ms 202 na kazety a tuner na pioneeru hraje stejně(dobře) jak origo škoda ,nicméně po odpovědi mechanika, že to rádio nepotřebuje fantom ,mám být v klidu a nedoufat ,že by s fantomem hrál tuner lépe?Platil jsem akorát tu horní lištu 61kč a úhlovou redukci antény 51kč.Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Fantomové napájení je potřeba...ta je napájená i orig. autorádiem.CD v šachtě můžeš nechávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarous Vloženo 11. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Fantomové napájení je potřeba...ta je napájená i orig. autorádiem.CD v šachtě můžeš nechávat. Díky za odpověd,ale abych to shrnul a nebyl z toho jelito,v servise mi dali akorát redukci antény do tvaru L,chápu dobře?Mám tedy zajít do toho servisu a to napájení chtít.Jak jsem psal výše ten Pioneer hraje jak to původní rádio Škoda,aby mě neměli za trotla-rádio vám hraje tak co chcete?Nebo by to vážně ještě zlepšilo příjem,lépe drželo stanice? Dík za opověd na už opravdu poslední dotaz pro laika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 ...no to hlavně záleží na příjimových podmínkách.Samozřejmě, že když budeš jezdit okolo vysílače tak problémy s příjmem mít nebudeš. Chtělo by to vyzkoušet ve vzdálených místech od vysílače nebo zkus naladit stanici, která je dál a její příjem by už měl být horší.Fantomový napaječ mám za 170,- a jeho montáž je velice snadná.Samozřejmě, že v servisu budou operovat tím, že příjem tuneru je dostačující, ale třeba máte za zády vysílač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Littleone Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Dobrý den, mám ve své fabii tohle rádio(Pioneer deh 2920mp). Zapnu ho a naladím si stanice a dlouhým stistknutím je uložím. Když rádio vypnu a po relativně krátké době zapnu, tak ty stanice uloženy nejsou. Prosím poraďte, díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Dobrý den, mám ve své fabii tohle rádio(Pioneer deh 2920mp). Zapnu ho a naladím si stanice a dlouhým stistknutím je uložím. Když rádio vypnu a po relativně krátké době zapnu, tak ty stanice uloženy nejsou. Prosím poraďte, díky za odpověď. treba tam prehodit kable abi to radio malo stale prud. tusim pin č4 apin č7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Littleone Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Dobrý den, mám ve své fabii tohle rádio(Pioneer deh 2920mp). Zapnu ho a naladím si stanice a dlouhým stistknutím je uložím. Když rádio vypnu a po relativně krátké době zapnu, tak ty stanice uloženy nejsou. Prosím poraďte, díky za odpověď. treba tam prehodit kable abi to radio malo stale prud. tusim pin č4 apin č7 diky moc ja to zkusim;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Littleone Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Tak jsem to přepojil a funguje to...koukal jsem na to a je to i v instalačním manualu. Záleží na autě. Konkrétně se mění z 5->4 na 5->2 a z 3->2 na 3->4(místo žlutý->žlutý a červený->červený se to zapojí na červený->žlutý a naopak)...Každopádně díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.