Přejít na obsah

jarous

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení jarous

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. No,autoelektrice moc nehovím,ale myslím si ,že první na co se díval autoelektrikář byly určitě kablíky.No uvidím ,třeba se ozve na tomto foru někdo erudovaný přes el. na auta a potvrdí nebo zcela vyvrátí tuto možnost s čerpadlem paliva.Můj osobní názor je ale nikdy neříkej nikdy,protože život dovede psí kusy.
  2. Zdravím a chtěl bych se zeptat ,jestli jste se někdo nesetkal s tímto problémem.Po výměně těsnění pod hlavou a celé nádržky na chl. kapalinu na Fabii 1.4 MPI m.r. 2002,to vše v autorizovaném servisu Škoda se mi po nějakém čase-v řádu dní začala rozsvěcovat a pípat kontrolka chlazení a párkrát s ní mi spadla i ručička palivoměru na nulu-ne pokaždé.Rovněž jsem si všiml ,že se tak děje hlavně v teplých dnech. V servisu to kutili ,měnili i nádobku,nicméně nevěřili tomu ,že ručka palivoměru jde na nulu,tak jsem s tím přijel auto tam nechal a oni mi pak sdělili ,že je chyba v palivovém čerpadle.Nové prý stojí 10 000,tak prý seženou starší do 3000 kč.Stále však není a kontrolka občas pípá dál.Nevíte někdo jestli to je opravdu možné ,to čerpadlo?
  3. Též tam mám tu vatu bez čalounění,tak to tak má asi být.
  4. Díky za odpověd,ale abych to shrnul a nebyl z toho jelito,v servise mi dali akorát redukci antény do tvaru L,chápu dobře?Mám tedy zajít do toho servisu a to napájení chtít.Jak jsem psal výše ten Pioneer hraje jak to původní rádio Škoda,aby mě neměli za trotla-rádio vám hraje tak co chcete?Nebo by to vážně ještě zlepšilo příjem,lépe drželo stanice? Dík za opověd na už opravdu poslední dotaz pro laika.
  5. Zdravím,chlapi dnes jsem si nechal namontovat ve Škodováckém servise tohoto Pioneera a chtěl bych se zeptat 1. vadí CDmechanice,že v ní po vypnutí rádia a sejmutí tatranky nechám vložené CD?2. Před tímto rádiem jsem měl Ms 202 na kazety a tuner na pioneeru hraje stejně(dobře) jak origo škoda ,nicméně po odpovědi mechanika, že to rádio nepotřebuje fantom ,mám být v klidu a nedoufat ,že by s fantomem hrál tuner lépe?Platil jsem akorát tu horní lištu 61kč a úhlovou redukci antény 51kč.Co vy na to?
×
×
  • Vytvořit nový...