century Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Když mi chtějí za přestupek dát body napíšou mi nějaké potvrzení a nebo je to jenom na hubu, řeknou, dostanete tři body a nazdar. Jak to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 (editace) Když mi chtějí za přestupek dát body napíšou mi nějaké potvrzení a nebo je to jenom na hubu, řeknou, dostanete tři body a nazdar. Jak to je? Já jsme dostal před půlrokem pokutu za parkování, na magistrátu jsem to zaplatil, o bodech nikdo nemluvil a když jsem si nechal vyjet výpis bodů, tak ho tam mám 1b Editováno: 11. Červenec 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 11. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 JJ, tak to je pěkně na prdel... to je na prd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Dle me je to na hubu... Lepsi by bylo, kdyz by rekli - dostanete 3 body a po vyjeti vypisu by tam nebyl zadny, ale to asi ne-e Kde se to da zjistit a co k tomu potrebuji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Zjistit se to dá na pověřené obci (většinou bývalé okresní město). Tam na to nají formulář a stojíto pár korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 zadnej papir na to nedavaj...a zjisti se to na mestskym urade, za ten vypis chtej neco kolem 20kc co jsem slysel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 12. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Tak to je debilní, tak proč třeba, když daj bloček tak tam i třeba tužkou nenapíšou kolik bodů a člověk má pak důkaz, že ho dostal.... I třeba s razítkem. To by šlo a nemohlo by se to ojebat... Prostě to vymejšlí kreténi s koupenými tituly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Tak to je debilní, tak proč třeba, když daj bloček tak tam i třeba tužkou nenapíšou kolik bodů a člověk má pak důkaz, že ho dostal.... I třeba s razítkem. To by šlo a nemohlo by se to ojebat... Prostě to vymejšlí kreténi s koupenými tituly. spíš to odhlasovali blbci, co jsme si zvolili, resp ti, co volili cssd a kdu csl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Je to asi takhle: Bloková pokuta na místě, zaplatíš hned nebo složenkou, tím to pro Policii končí, pošle jen info na městský úřad kde máš kartu řidiče a tam Ti dají body oni, tak jak je to v zákoně-např. za překročení rychlosti do 20 km v obci 2 body. A do 12 měsíců Tě musí úřad informovat. A výpis Ti dají 15 Kč za stránku nebo jen řeknou ústně zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Díky kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Díky kluci Hlavně jestli jsi poděkoval těm příslušníkům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Díky kluci Hlavně jestli jsi poděkoval těm příslušníkům myslím, že jim PĚKNĚ poděkoval!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 nejak se v tom neorientuju ,ale kolik bodu a jak pokuta me ceka za prekroceni rychlosti o 40Km/H mimo obec,pri predjizdeni pres plnou?? snad mi nepride fotka....to byl jeden z tech blbejch dnu kdy musi clovek spechat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 (editace) nejak se v tom neorientuju ,ale kolik bodu a jak pokuta me ceka za prekroceni rychlosti o 40Km/H mimo obec,pri predjizdeni pres plnou??snad mi nepride fotka....to byl jeden z tech blbejch dnu kdy musi clovek spechat.... RE: Pokud te vyblejskli tak si uz nezajezdis min 6mes. ....tady jsme naskenoval zajimavej clanek z SM ..ma 4strany Editováno: 13. Červenec 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 (editace) nejak se v tom neorientuju ,ale kolik bodu a jak pokuta me ceka za prekroceni rychlosti o 40Km/H mimo obec,pri predjizdeni pres plnou??snad mi nepride fotka....to byl jeden z tech blbejch dnu kdy musi clovek spechat.... RE: Pokud te vyblejskli tak si uz nezajezdis min 6mes. tos me potesill....a pokuta?? no snad tam zadny fotoaparatek nebyl.....zas na druhou stranu by to byl trest za to ze jsem jel jako svine Editováno: 13. Červenec 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 (editace) kdyz se divam na ten pocet mrtvych tak se za sebe stydim,,,,ale clovek nekdy tu vymezenou hranici porusit musi,a me se to zrovna ve ctvrtek stalo diky za ten clanek !! Editováno: 13. Červenec 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 (editace) Me zase rozsekalo, ze pokud 2x za rok prekrocim o vic jak 20km/h a min jak 40km/h v obci, tak dostanu 2x3body a zakaz jezdeni na 1-6mes. !! Editováno: 13. Červenec 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Tak já prozatím (to je otázka času) za O trestných bodů. Dnes ověřeno na Měst.ouřadu. Také bych se divil, když jsem prozatím s žádným s příslušníků neměl co do přestupku co do činění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 nejak se v tom neorientuju ,ale kolik bodu a jak pokuta me ceka za prekroceni rychlosti o 40Km/H mimo obec,pri predjizdeni pres plnou??snad mi nepride fotka....to byl jeden z tech blbejch dnu kdy musi clovek spechat.... No pokud tě mají, tak ti stejně dají flastr a body jen za ten závažnější přestupek (tady pokud se nemýlím je to předjíždění v zákazu = plná čára - i když to není zeď) Tak je to takto: (§ 22/1b)) ,, 6 bodů,, 10 000–20000 Kč pokuta,, zákaz řízení na 6 měsíců–1 rok = předjíždění vozidla v případech, ve kterých je to zákonem zakázáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Tak je to takto: (§ 22/1b)) ,, 6 bodů,, 10 000–20000 Kč pokuta,, zákaz řízení na 6 měsíců–1 rok = předjíždění vozidla v případech, ve kterých je to zákonem zakázáno No tak to je maso, to se budu bát předjet i blbý traktor na plné čáře. PS: jen taková maličkost, ta pokuta je 5000 - 10000 kč, co jsem si vyhledal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Tak je to takto: (§ 22/1b)) ,, 6 bodů,, 10 000–20000 Kč pokuta,, zákaz řízení na 6 měsíců–1 rok = předjíždění vozidla v případech, ve kterých je to zákonem zakázáno No tak to je maso, to se budu bát předjet i blbý traktor na plné čáře. PS: jen taková maličkost, ta pokuta je 5000 - 10000 kč, co jsem si vyhledal jj já se tam sekl,máš pravdu,5-10, omlouvám se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 s bodovým systémem ať jdou do řiti, je to k hovnu. Dneska mně vytočili dva čuromedi, z toho jedna ženská, které mi vpálila s OII přímo před čumák bez blinkru, když jsem ji předjížděl(začala taky předjíždět) a druhej byl chlapík s Avií, kterej předjížděl stojící kolonu aut, protože se mu asi nechtělo čekat v jeho směru. ABS dneska 2x dostalo slovo. A jak mívám na předním sedadle věci, tak pak kurvuju, protože to pak lovím z podlahy. Je to čím dál horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 s bodovým systémem ať jdou do řiti, je to k hovnu. Dneska mně vytočili dva čuromedi, z toho jedna ženská, které mi vpálila s OII přímo před čumák bez blinkru, když jsem ji předjížděl(začala taky předjíždět) a druhej byl chlapík s Avií, kterej předjížděl stojící kolonu aut, protože se mu asi nechtělo čekat v jeho směru. ABS dneska 2x dostalo slovo. A jak mívám na předním sedadle věci, tak pak kurvuju, protože to pak lovím z podlahy. Je to čím dál horší. A už i v tom Německu to stojí za hovno, tam maj taky teď "novou" disciplínu, přejíždět do levého pruhu bez blinkru a rovnou před kapotu... To taky potěší, když jede třeba 120 a takhle to šoupne do levýho někomu, kdo jede 220. Doprava strašně houstne a zku+venej bodovej systém to nevyřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 jj za tu plnou caru je pokuta 5000-10000 a ty body a odebrani ridicaku plati...uz mam takovou zkusenost za sebou ale nastesti bylo pak spravni rizeni v pohode :-):-) ted jsem videl nekde znacku kde byla plna cara a na znacce bylo napsano "Predjizdeni traktoru povoleno" :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 nejak se v tom neorientuju ,ale kolik bodu a jak pokuta me ceka za prekroceni rychlosti o 40Km/H mimo obec,pri predjizdeni pres plnou??snad mi nepride fotka....to byl jeden z tech blbejch dnu kdy musi clovek spechat.... tak to sorry ale za tohle ti měli sebrat i rodnej list... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.