Přejít na obsah

Body za přestupky

century

Doporučené příspěvky

Když mi chtějí za přestupek dát body napíšou mi nějaké potvrzení a nebo je to jenom na hubu, řeknou, dostanete tři body a nazdar. Jak to je?

Já jsme dostal před půlrokem pokutu za parkování, na magistrátu jsem to zaplatil, o bodech nikdo nemluvil a když jsem si nechal vyjet výpis bodů, tak ho tam mám 1b :(

Editováno: , autor: rolbar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je debilní, tak proč třeba, když daj bloček tak tam i třeba tužkou nenapíšou kolik bodů a člověk má pak důkaz, že ho dostal.... I třeba s razítkem. To by šlo a nemohlo by se to ojebat... Prostě to vymejšlí kreténi s koupenými tituly.

spíš to odhlasovali blbci, co jsme si zvolili, resp ti, co volili cssd a kdu csl

Odkaz ke komentáři

Je to asi takhle:

Bloková pokuta na místě, zaplatíš hned nebo složenkou, tím to pro Policii končí, pošle jen info na městský úřad kde máš kartu řidiče a tam Ti dají body oni, tak jak je to v zákoně-např. za překročení rychlosti do 20 km v obci 2 body. A do 12 měsíců Tě musí úřad informovat.

A výpis Ti dají 15 Kč za stránku nebo jen řeknou ústně zadarmo.

Odkaz ke komentáři

nejak se v tom neorientuju ,ale kolik bodu a jak pokuta me ceka za prekroceni rychlosti o 40Km/H mimo obec,pri predjizdeni pres plnou??

snad mi nepride fotka....to byl jeden z tech blbejch dnu kdy musi clovek spechat....

RE: Pokud te vyblejskli tak si uz nezajezdis min 6mes.

....tady jsme naskenoval zajimavej clanek z SM ..ma 4strany

post-1286-1184364013_thumb.jpg

post-1286-1184364131_thumb.jpg

post-1286-1184364273_thumb.jpg

post-1286-1184364420_thumb.jpg

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři

nejak se v tom neorientuju ,ale kolik bodu a jak pokuta me ceka za prekroceni rychlosti o 40Km/H mimo obec,pri predjizdeni pres plnou??

snad mi nepride fotka....to byl jeden z tech blbejch dnu kdy musi clovek spechat....

RE: Pokud te vyblejskli tak si uz nezajezdis min 6mes.

tos me potesill....a pokuta?? :feve:

no snad tam zadny fotoaparatek nebyl.....zas na druhou stranu by to byl trest za to ze jsem jel jako svine :(

Editováno: , autor: Jeronymo
Odkaz ke komentáři

No pokud tě mají, tak ti stejně dají flastr a body jen za ten závažnější přestupek (tady pokud se nemýlím je to předjíždění v zákazu = plná čára - i když to není zeď)

Tak je to takto: (§ 22/1b)) ,, 6 bodů,, 10 000–20000 Kč pokuta,, zákaz řízení na 6 měsíců–1 rok = předjíždění vozidla v případech, ve kterých je to zákonem zakázáno

Odkaz ke komentáři

Tak je to takto: (§ 22/1b)) ,, 6 bodů,, 10 000–20000 Kč pokuta,, zákaz řízení na 6 měsíců–1 rok = předjíždění vozidla v případech, ve kterých je to zákonem zakázáno

No tak to je maso, to se budu bát předjet i blbý traktor na plné čáře.

PS: jen taková maličkost, ta pokuta je 5000 - 10000 kč, co jsem si vyhledal

Odkaz ke komentáři

No tak to je maso, to se budu bát předjet i blbý traktor na plné čáře.

PS: jen taková maličkost, ta pokuta je 5000 - 10000 kč, co jsem si vyhledal

jj já se tam sekl,máš pravdu,5-10, omlouvám se

Odkaz ke komentáři

s bodovým systémem ať jdou do řiti, je to k hovnu.

Dneska mně vytočili dva čuromedi, z toho jedna ženská, které mi vpálila s OII přímo před čumák bez blinkru, když jsem ji předjížděl(začala taky předjíždět) a druhej byl chlapík s Avií, kterej předjížděl stojící kolonu aut, protože se mu asi nechtělo čekat v jeho směru. ABS dneska 2x dostalo slovo. A jak mívám na předním sedadle věci, tak pak kurvuju, protože to pak lovím z podlahy. Je to čím dál horší.

Odkaz ke komentáři

s bodovým systémem ať jdou do řiti, je to k hovnu.

Dneska mně vytočili dva čuromedi, z toho jedna ženská, které mi vpálila s OII přímo před čumák bez blinkru, když jsem ji předjížděl(začala taky předjíždět) a druhej byl chlapík s Avií, kterej předjížděl stojící kolonu aut, protože se mu asi nechtělo čekat v jeho směru. ABS dneska 2x dostalo slovo. A jak mívám na předním sedadle věci, tak pak kurvuju, protože to pak lovím z podlahy. Je to čím dál horší.

A už i v tom Německu to stojí za hovno, tam maj taky teď "novou" disciplínu, přejíždět do levého pruhu bez blinkru a rovnou před kapotu... To taky potěší, když jede třeba 120 a takhle to šoupne do levýho někomu, kdo jede 220. Doprava strašně houstne a zku+venej bodovej systém to nevyřeší.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...