Fosfor Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Dodělal jsem si na streamu aux vstup přes konektor, povolil jsem je v nastavení menu, ale nefunguje to. Poraďte mi prosím jak se přepíná rádio na AUX vstup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 (editace) Dodělal jsem si na streamu aux vstup přes konektor, povolil jsem je v nastavení menu, ale nefunguje to. Poraďte mi prosím jak se přepíná rádio na AUX vstup. Jestli se nepletu,tak je to přes tlačítko CD..funkce jednotlivých stisknutí po sobě je... CD / CD-changer / AUX Editováno: 11. Červenec 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Dodělal jsem si na streamu aux vstup přes konektor, povolil jsem je v nastavení menu, ale nefunguje to. Poraďte mi prosím jak se přepíná rádio na AUX vstup. Jestli se nepletu,tak je to pčes tlačítko CD..funkce jednotlivých stisknutí po sobě je... CD / CD-changer / AUX Tak by to melo byt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosfor Vloženo 11. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 tak to jsem zkoušel, ale objeví se jen cd nebo cd changer. Přitom v menu jsem aux povolil a je tam i aux volume. tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 tak to jsem zkoušel, ale objeví se jen cd nebo cd changer. Přitom v menu jsem aux povolil a je tam i aux volume. tak nevím. A podporuje ti ho rádio? Já, když jsem měl starší Stream,tak šel AUX taky, tuším, "aktivovat", ale přepnout na něj nešlo..tak jsem pořídil Stream MR2007 s MP3 a je po problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosfor Vloženo 11. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 no to mám radost. nešel by v rádiu přehrát software.????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 no to mám radost. nešel by v rádiu přehrát software.????? To se tu už někde taky řešilo..ty máš "staré" rádio? Jediný nástin řešení byl,že se to zapojí nějak místo CD-měniče,ale mám pocit,že to v reálu nikdo nerozchodil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Myslím, že AUX zprovozníš jedině použitím nějakého adaptéru, budeš potřebovat třeba toto: http://www.stualarm.cz/produkt/55vvgx004-a...m-radia-vw-new/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 Dodělal jsem si na streamu aux vstup přes konektor, povolil jsem je v nastavení menu, ale nefunguje to. Poraďte mi prosím jak se přepíná rádio na AUX vstup. Tak to myslim bohuzel zprovoznis az svuj Stream vymenis za Stream novejsi generace, ktery jiz ma AUX skutecne fyzicky implementovan. Stejnou situaci jsem zazil (viz muj jiny prispevek zde) se svou Audienci, kde to slo stejne jako u Tebe sice v menu aktivovat (firmware radia je na to jiz pripraven dlouho), ale prepnout jiz nejde. Nakonec jsem to reklamoval ve Skode s tim, ze jsem to prokazatelne kupoval s durazem na to, ze AUX pozaduji, po urcitych peripetiich a mych vyhruzkach soudem to nakonec vymenili za Audienci nove rady, ktera ma AUX skutecne fyzicky zapojen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingo12 Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Dodělal jsem si na streamu aux vstup přes konektor, povolil jsem je v nastavení menu, ale nefunguje to. Poraďte mi prosím jak se přepíná rádio na AUX vstup. Tak to myslim bohuzel zprovoznis az svuj Stream vymenis za Stream novejsi generace, ktery jiz ma AUX skutecne fyzicky implementovan. Stejnou situaci jsem zazil (viz muj jiny prispevek zde) se svou Audienci, kde to slo stejne jako u Tebe sice v menu aktivovat (firmware radia je na to jiz pripraven dlouho), ale prepnout jiz nejde. Nakonec jsem to reklamoval ve Skode s tim, ze jsem to prokazatelne kupoval s durazem na to, ze AUX pozaduji, po urcitych peripetiich a mych vyhruzkach soudem to nakonec vymenili za Audienci nove rady, ktera ma AUX skutecne fyzicky zapojen... Byto fosfor: byy tebouy tak pozriem v navode k tvojmu streamu ci tam je aux uvadzany ak ano tak to idem reklamovat, samozrejme za predpokladu ze nie je starsi ako dva roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Při dodělaní se musí aktivovat přez VAG ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.