Lukas2609 Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Zdrawim všechny. Potřeboval bych pár dílů do interiéru. (O1 - facelift) Takže - ovládání zrcáte(mám ulomenou tu páčku) vrchní díl loketní opěrky (ulomená ) výdechy ventilace (odlámané lamely ) jestli někdo má, tak bych byl velic zavázán!!! Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 zkus bazar.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Zdrawim všechny. Potřeboval bych pár dílů do interiéru. (O1 - facelift)Takže - ......vrchní díl loketní opěrky (ulomená )........ Myslim ze tam mas ulomene panty, to sa lame najviac ja som tiez mal ulomene a aj zamok uplne rozbity, takze mi ten dekel z opierky stale padal, lebo tam bol len polozeny. Ked som sa bol spytat v obchode ci sa to da kupit iba ten vrchny diel + ten zamok. tak odpovedal, ze sa to da objednat. Pozrel do katalogu a povedal cenu vrchny diel bez zamku - 1790sk + zamok 990sk Za tu cenu kupim pouzitu opierku celu komplet aj s drziakom Tak som si tie panty urobil nove z AL a taktiez som z AL vyrobil aj novy zamok. Drzi to a je to pevnejsie ako tie plastove panty. Ak by si si to chcel opravit sam, mozem sem dat foto ako to vyzera, ak nezozenies nepolamane za rozumny peniaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas2609 Vloženo 15. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Zdrawim všechny. Potřeboval bych pár dílů do interiéru. (O1 - facelift)Takže - ......vrchní díl loketní opěrky (ulomená )........ Myslim ze tam mas ulomene panty, to sa lame najviac ja som tiez mal ulomene a aj zamok uplne rozbity, takze mi ten dekel z opierky stale padal, lebo tam bol len polozeny. Ked som sa bol spytat v obchode ci sa to da kupit iba ten vrchny diel + ten zamok. tak odpovedal, ze sa to da objednat. Pozrel do katalogu a povedal cenu vrchny diel bez zamku - 1790sk + zamok 990sk Za tu cenu kupim pouzitu opierku celu komplet aj s drziakom Tak som si tie panty urobil nove z AL a taktiez som z AL vyrobil aj novy zamok. Drzi to a je to pevnejsie ako tie plastove panty. Ak by si si to chcel opravit sam, mozem sem dat foto ako to vyzera, ak nezozenies nepolamane za rozumny peniaz. No u nas se prodává zámek za 130Kč, takže ten bych neresil, ale ty panty budu muset udela. jestli muzes, tak sem hod foto, jak si to vyrobil a zkusim to nějak udělat. mě napadlo udělat to ze sklolaminátu, ale nevim, jak by to dopadlo. Mám totiz ulomená jen ty konce,ale asi bude lepsi to z neceho udelat cel, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 (editace) No u nas se prodává zámek za 130Kč, takže ten bych neresil, ale ty panty budu muset udela. jestli muzes, tak sem hod foto, jak si to vyrobil a zkusim to nějak udělat. mě napadlo udělat to ze sklolaminátu, ale nevim, jak by to dopadlo. Mám totiz ulomená jen ty konce,ale asi bude lepsi to z neceho udelat cel, co? No ten zamek keby som zohnal za 130 kc tak to tiez neriesim Ale to mi pozeral chlap v mototechne v katalogu a asi to bolo este cez skodaservis, ze ked chcem tak mi to objedna a ja som nechcel Tie fotky sem dam dufam ze mi to dnes vyjde, ak ano, vecer su tu Editováno: 16. Červenec 2007, autor: BEDUIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas2609 Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 No u nas se prodává zámek za 130Kč, takže ten bych neresil, ale ty panty budu muset udela. jestli muzes, tak sem hod foto, jak si to vyrobil a zkusim to nějak udělat. mě napadlo udělat to ze sklolaminátu, ale nevim, jak by to dopadlo. Mám totiz ulomená jen ty konce,ale asi bude lepsi to z neceho udelat cel, co? No ten zamek keby som zohnal za 130 kc tak to tiez neriesim Ale to mi pozeral chlap v mototechne v katalogu a asi to bolo este cez skodaservis, ze ked chcem tak mi to objedna a ja som nechcel Tie fotky sem dam dufam ze mi to dnes vyjde, ak ano, vecer su tu Tak uz mi kamos sehnal ten vrchni dil loketni operky a jeste snurky do kufru a chce za oboji 100Kč Plus 130Kč za ten zamek, takze si myslim , ze super cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Lukas2609 Tak to mas super cenu, aj ja chcem takeho kamosa Ak by niekto chcel opravovat tu opierku, tak v Instalacnych navodoch som tam nieco popisal aj s fotkami: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=28279 a nejake foto mojho pantu aj sem dam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradlp Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 Zdrawim všechny. Potřeboval bych pár dílů do interiéru. (O1 - facelift)Takže - ovládání zrcáte(mám ulomenou tu páčku) vrchní díl loketní opěrky (ulomená ) výdechy ventilace (odlámané lamely ) jestli někdo má, tak bych byl velic zavázán!!! Diky jestli ještě potřebuješ ten ovladač a výdechy tak se ozvi na ICQ.: 245 151 874 mail.: bradlp@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.