edadavids Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 CHci dálku originál,dal jsem konfortku 433H a pokračoval jsem podle návodu FABIA CLUB hlavní strana,dále 46 podle návodu ,ale nejde mi vymazat chybový kod,píše kod 01044 Řídicí jednotka chybně kódována.co to jé??? pomoc.Dále mi není jasné kde pak mazat implementérní hodnoty atd ,navolit počet klíču.pomoc.Nemáte někdo podrobný návod?Tady jsem to všechno pročet a nic .Mám vag -com 4 a kablík od kulliho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Nic proti,ale pokut to neumíš,nedělej to,nebo si projdi pořádně DP a tam vše co potřebuješ.Jinak myslím,že 433H dálku neumí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 ah, tak to neni dobrý.háčková to neumí,takže asi jenom éčková.díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.