Martyp Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 http://www.bosshoss.net/view_bike.asp?x=BH...0.178296.708930tohle vypada jako dospela motorka.. No to uz jo no...ale ja bych to nechtel ani zadarmo...NO to mozna jo,ale obratem bych to prodal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Tak jasne, KTM je mrda. A co tak Adventurka? Je to krava,ale bomba. Jenze jak rikas, KTM je dostdrahe. TO uz bych asi sahl po Honde FMX. Jo jo to Kaceny sou paradni strojky..Sice vibrujou,jak krava,ale jede to straslive....Jako Adventure je mazec..To bych bral hned,kdybych chtel motorku na cestovani..Ale vahal bych mezi timhle a BMW R 1200GS..Jo KTM jsou sice drazsi,ale zaslouzene.To ja ty prachy mit,tak je za to dam..Co sem mel tu cest s FMX, tak nic moc covece..nijak me to neuchvatilo..Leda to musi mit ladaky a byt to malicko postelovany..Ty seriovy vejfuky to strasne dusej.. 2 Kuči: Jj 660 SMC je proste masakr..jak jsem psal,kamos ma LC4 SM z roku 2005, ma tam zvetseny trysky,vybrany vejfuky a kitovej vzduchac a jede to nehorazne..To SMC uz musi bejt fakt vostra hracka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 tak jsem si právě prohlížel super moto, jeden borec na ní přijel k nám do firmy: super stroj, , mě se to líbí a jsem nadšenej http://www.motoscoot.cz/jawa-new-pionyr.asp#techdata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 6. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 tak jsem si koupil Yamahu Dagstar 650 ( 2003 ) tak hurá na moto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Tak stastne kilometry bez problemku. kamos me ted nechal nakouknout pod poklicku quadu a ctyrkolek. To je prada. Uplne me to dostalo. Hlavne jizda smykem a rajtovani v malem terenu. Parada.Navic se na tom tak nepada jak na moto. ale vyhodit ze sedla to umi tky dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 tak dneska byla první jízda ,amusím říc ,že paráda . Musím hlavně trénovat rozjezdy abych nezdržoval auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 culda: Je škoda, že jsi ze severu, strejda má to samý (DS650 Classic 2001), tak byste mohli dát pár projížděk, ale on je od Kolína. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Tohle jsem mel minulej rok: (Triumph Tiger 955i) Tohle mam letos: - vlevo je muj Triumph Tiger 1050 and vpravo je Ducati Monster 620i moji pritelkyne (ta dukarna je dobra moto na nauceni i na blbnuti) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 tak dneska byla první jízda ,amusím říc ,že paráda . Musím hlavně trénovat rozjezdy abych nezdržoval auta 1 foto, je to ona? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 28. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 není ,ale tohle je fakt nádhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 dej foto teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.