Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Schvalne kdo zachytil v tomhle vedru nejvic :) sorry za blbou kvalitu (je to mobil)

post-6554-1184832927_thumb.jpg

Já to teda nezachytil,ale v pondělí mi to v Praze ukázalo rovnejch 40 stupínků :)

• Autor

me by zajimalo kde je to cidlo ktery to zaznamenava a jak moc je to skutecny

u octavky nevim ale fabie to ma u leve mhovky tak to asi bude stejne, ovlivnuje ho akorat kdyz auto stoji na slunku dlouho tak se rozpali plasty okolo nebo motor ho ohreje, treba vzime jak prijedes a neprodi tam vzduch protoze auto stoji tak motor ten prostor zahreje a hups najednou je venku tepleji :p

ale dobry naapd dneska mi auto celou dobu stoji na slunku jdu to zjistit:D

tak to moje predesla teorie nevysla:( auto je na slunku cely den a ma tam 30stupnu a ve stinu je 28,5 takze zanedbatelny rozdil :)

bohužel nezachytil, ale předevčírem taky rovných 40

Tož tady u nás mi auti ukázalo nejvíc teďka asi 32°C. Jojo hory jsou hory :-)

Mě nejvíc v úterý v ČB 37,5° :help: podotýkám za jízdy.

V piatok minuly tyzden 40... :)

post-7100-1185344317_thumb.jpg

• 2 týdny později...

dneska odpoledne

post-4892-1186499647_thumb.jpg

• Autor
dneska odpoledne

Kde to bylo???Jsi byl v tunisku ne?

dneska odpoledne

Taky mě to napadlo, ještě v poledne jsem měl asi 25,5°, až kolem šesté večer 32,5°C. (Vysočina)

dneska odpoledne

Taky mě to napadlo, ještě v poledne jsem měl asi 25,5°, až kolem šesté večer 32,5°C. (Vysočina)

ne ne, tunisko to nebylo ale brno....a dneska sme meli "jen" 38.....takže NŮĎO..... :palec2:

• Autor
dneska odpoledne

ne ne, tunisko to nebylo ale brno....a dneska sme meli "jen" 38.....takže NŮĎO..... :palec2:

To je teda ranec doufam ze se to zitra ummoudri, zitra do brna jedu :)

dneska odpoledne

To je teda ranec doufam ze se to zitra ummoudri, zitra do brna jedu :)

no nevim nevim....meteorologové si hlasi ze se ma ochladit ale po predchozich zkusenostech nevim nevim s tim ochlazenim..... B) B) B)

Tak tohle je 16.7. u práce. Jinak čidlo je u levé mlhovky, zacvaknuté v příčce pod nárazníkem, tuším že přímo za tím vyndavacím krytem vedle mlhovky, je tam kvůli čidlu i díra. Je kolem celkem prostor, takže to ohřáté plasty moc neovlivňují..i k motoru je celkem daleko. Spíš má vliv, že to měří teplotu opravdu nějakých 30 cm nad zemí. na dálnici jsem to porovnával s cedulemi, které ukazují teplotu vozovky a vzduchu a sedělo to s odchylkou nějakých 0.5 °C. Takže pro orientaci je to paráda.

• 2 týdny později...

už felicie to měla udělané že pokud auto stálo a čidlo bylo ohřívané nejen od tepla z motoru, tak na to neragovalo

tak i u kokty to bude stejný, takže ta teplota celkem odpovídá teplotě vzduchu

už felicie to měla udělané že pokud auto stálo a čidlo bylo ohřívané nejen od tepla z motoru, tak na to neragovalo

tak i u kokty to bude stejný, takže ta teplota celkem odpovídá teplotě vzduchu

Taky bych řekl..jednak v dnešní době určitě nemůže být problém zohlednit u signálu s čidla i teplotu chladicí kapaliny, ale hlavně to čidlo je celkem daleko od motoru, je to proctě teplota těch 20-30 cm nad zemí..víc se tam projevuje teplota povrchu, protože od něj se vzduch také ohřívá kol103B)

• 2 týdny později...

heslo zní kdo má míň :t:D :laugh.gif

post-1767-1188392875_thumb.jpg

heslo zní kdo má míň

Dneska ráno bylo trochu chladno, ale nepřišlo mi, že až tolik lollol

• Autor

To minus tam domaloval fixou :))

To minus tam domaloval fixou :))

nene letošní leden ;)

Jeeej vedet to, ze se bude soutezit i v minus teplotach, tak to taky vyfotim, ale takhle jen slovne bez dukazu mi muj maxido(s)t nameril -24°C

Jeeej vedet to, ze se bude soutezit i v minus teplotach, tak to taky vyfotim, ale takhle jen slovne bez dukazu mi muj maxido(s)t nameril -24°C

Jasně, už před týdnem jsem změnil nadpis tématu -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.