Publikováno Červenec 19, 200718 r Schvalne kdo zachytil v tomhle vedru nejvic sorry za blbou kvalitu (je to mobil)
Červenec 19, 200718 r Autor me by zajimalo kde je to cidlo ktery to zaznamenava a jak moc je to skutecny
Červenec 19, 200718 r u octavky nevim ale fabie to ma u leve mhovky tak to asi bude stejne, ovlivnuje ho akorat kdyz auto stoji na slunku dlouho tak se rozpali plasty okolo nebo motor ho ohreje, treba vzime jak prijedes a neprodi tam vzduch protoze auto stoji tak motor ten prostor zahreje a hups najednou je venku tepleji
Červenec 19, 200718 r tak to moje predesla teorie nevysla:( auto je na slunku cely den a ma tam 30stupnu a ve stinu je 28,5 takze zanedbatelny rozdil
Srpen 8, 200718 r dneska odpoledne Kde to bylo???Jsi byl v tunisku ne? Taky mě to napadlo, ještě v poledne jsem měl asi 25,5°, až kolem šesté večer 32,5°C. (Vysočina)
Srpen 8, 200718 r dneska odpoledne Kde to bylo???Jsi byl v tunisku ne? Taky mě to napadlo, ještě v poledne jsem měl asi 25,5°, až kolem šesté večer 32,5°C. (Vysočina) ne ne, tunisko to nebylo ale brno....a dneska sme meli "jen" 38.....takže NŮĎO.....
Srpen 8, 200718 r Autor dneska odpoledne Kde to bylo???Jsi byl v tunisku ne? Taky mě to napadlo, ještě v poledne jsem měl asi 25,5°, až kolem šesté večer 32,5°C. (Vysočina) ne ne, tunisko to nebylo ale brno....a dneska sme meli "jen" 38.....takže NŮĎO..... To je teda ranec doufam ze se to zitra ummoudri, zitra do brna jedu
Srpen 8, 200718 r dneska odpoledne Kde to bylo???Jsi byl v tunisku ne? Taky mě to napadlo, ještě v poledne jsem měl asi 25,5°, až kolem šesté večer 32,5°C. (Vysočina) ne ne, tunisko to nebylo ale brno....a dneska sme meli "jen" 38.....takže NŮĎO..... To je teda ranec doufam ze se to zitra ummoudri, zitra do brna jedu no nevim nevim....meteorologové si hlasi ze se ma ochladit ale po predchozich zkusenostech nevim nevim s tim ochlazenim..... B)
Srpen 11, 200718 r Tak tohle je 16.7. u práce. Jinak čidlo je u levé mlhovky, zacvaknuté v příčce pod nárazníkem, tuším že přímo za tím vyndavacím krytem vedle mlhovky, je tam kvůli čidlu i díra. Je kolem celkem prostor, takže to ohřáté plasty moc neovlivňují..i k motoru je celkem daleko. Spíš má vliv, že to měří teplotu opravdu nějakých 30 cm nad zemí. na dálnici jsem to porovnával s cedulemi, které ukazují teplotu vozovky a vzduchu a sedělo to s odchylkou nějakých 0.5 °C. Takže pro orientaci je to paráda.
Srpen 21, 200718 r už felicie to měla udělané že pokud auto stálo a čidlo bylo ohřívané nejen od tepla z motoru, tak na to neragovalo tak i u kokty to bude stejný, takže ta teplota celkem odpovídá teplotě vzduchu
Srpen 21, 200718 r už felicie to měla udělané že pokud auto stálo a čidlo bylo ohřívané nejen od tepla z motoru, tak na to neragovalotak i u kokty to bude stejný, takže ta teplota celkem odpovídá teplotě vzduchu Taky bych řekl..jednak v dnešní době určitě nemůže být problém zohlednit u signálu s čidla i teplotu chladicí kapaliny, ale hlavně to čidlo je celkem daleko od motoru, je to proctě teplota těch 20-30 cm nad zemí..víc se tam projevuje teplota povrchu, protože od něj se vzduch také ohřívá
Srpen 29, 200718 r heslo zní kdo má míň Dneska ráno bylo trochu chladno, ale nepřišlo mi, že až tolik
Srpen 31, 200718 r Jeeej vedet to, ze se bude soutezit i v minus teplotach, tak to taky vyfotim, ale takhle jen slovne bez dukazu mi muj maxido(s)t nameril -24°C
Září 1, 200718 r Jeeej vedet to, ze se bude soutezit i v minus teplotach, tak to taky vyfotim, ale takhle jen slovne bez dukazu mi muj maxido(s)t nameril -24°C Jasně, už před týdnem jsem změnil nadpis tématu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.