jozi Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 prosím o radu, zlodeji mi ukradli octavku. Auto sa naslo s vylomenou spinacou skrinkou a vylomenou klučkou na vodicových dverach. V servise mi povedali ze auto ma poskodeny imobilizer a ze asi budu musiet menit celu riadiacu jednotku. Nejak sa mi to nepozdava, niekde som pocul, ze imobilizer je v palubnej doske. Je tvrdenie servisu opodstatnené? Ako je to v skutocnosti.Poradí mi niekto z Vás. Začínam byť zufalý. Najprv auto zadržiavali 2 mesiace policajti a teraz to natahuje uz 2 tyzdne servis.. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 (editace) ano jednotka imma je v budících ale ta blokuje motorovou jednotku. a pokud ji někdo kradl tak zničil jednotku. spravit to jde (dělá to soused) cca 2000,- a neboí sehnat na vraku druhou jednotku a nechat přispůsobit. jednotka cca 1000-1500 přispůsobení jak kdo asi 500,- pokud nemáš PIN tak + 500,- pokud není k motorovce PIN tak + 500,- všechny cceny cca ptotože každej dělá za jiný peníze Editováno: 20. Červenec 2007, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozi Vloženo 21. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Dakujem Ti za radu a informacie, uz trochu pokojnejsi, mam pocit ze vsade ma chcu odrbat. Auto mam pojistené tak to necham vsetko urobit v servise, len som mal pocit ze opravu umelo predlzuju... tak este raz dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.