Bburago Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Zdravím , můžete mě prosím někdo zaslat fotku střešního okna kombíku . Mám ho již objednané a v salonu mě nebyli schopni ukázat jak přesně vypadá . Protože vím že v normálním kombíku je uprostřed tunel ke světlu zadních sedaček , tak by mě zajímalo jak je vyřešen tento tunel a osvětlení zadních sedadel . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Zdravím , můžete mě prosím někdo zaslat fotku střešního okna kombíku . Mám ho již objednané a v salonu mě nebyli schopni ukázat jak přesně vypadá . Protože vím že v normálním kombíku je uprostřed tunel ke světlu zadních sedaček , tak by mě zajímalo jak je vyřešen tento tunel a osvětlení zadních sedadel . Nevím jak je to u combajnu, ale bv normální je jiná stropnice, upravená, koukal jsem na to tuhle u Doliho, takže myslím, že combajn bude vyřešený stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Pockej hodim foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Tady to je (Ale liftback)!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 21. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 ... Děkuju to je přesně co jsem potřeboval , fotka je sice ze sedanu ,ale určitě to bude stejné . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 ... Děkuju to je přesně co jsem potřeboval , fotka je sice ze sedanu ,ale určitě to bude stejné . Je to stejne!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.