Bburago Vloženo 21. Červenec 2007 Vloženo 21. Červenec 2007 Zdravím , můžete mě prosím někdo zaslat fotku střešního okna kombíku . Mám ho již objednané a v salonu mě nebyli schopni ukázat jak přesně vypadá . Protože vím že v normálním kombíku je uprostřed tunel ke světlu zadních sedaček , tak by mě zajímalo jak je vyřešen tento tunel a osvětlení zadních sedadel . Citovat
mischicka Vloženo 21. Červenec 2007 Vloženo 21. Červenec 2007 Zdravím , můžete mě prosím někdo zaslat fotku střešního okna kombíku . Mám ho již objednané a v salonu mě nebyli schopni ukázat jak přesně vypadá . Protože vím že v normálním kombíku je uprostřed tunel ke světlu zadních sedaček , tak by mě zajímalo jak je vyřešen tento tunel a osvětlení zadních sedadel . Nevím jak je to u combajnu, ale bv normální je jiná stropnice, upravená, koukal jsem na to tuhle u Doliho, takže myslím, že combajn bude vyřešený stejně. Citovat
Bburago Vloženo 21. Červenec 2007 Autor Vloženo 21. Červenec 2007 ... Děkuju to je přesně co jsem potřeboval , fotka je sice ze sedanu ,ale určitě to bude stejné . Citovat
Doli Vloženo 28. Červenec 2007 Vloženo 28. Červenec 2007 ... Děkuju to je přesně co jsem potřeboval , fotka je sice ze sedanu ,ale určitě to bude stejné . Je to stejne!! Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.