Publikováno Červenec 21, 200718 r Zdravím mám jeden dotaz nemáte nekdo schema zapojení av konektoru na navi DX? jde mi o to, že když bych měl DVB-T s výstupem RGB (abych nemusel použít převodník) tak jak to zapojit do navi. předem dik za odpovedi...
Červenec 24, 200718 r Zdravím mám jeden dotaz nemáte nekdo schema zapojení av konektoru na navi DX?jde mi o to, že když bych měl DVB-T s výstupem RGB (abych nemusel použít převodník) tak jak to zapojit do navi. předem dik za odpovedi... Zkoušel jsem to, ale nikdy jsem to nerozjel, problém byl v synchronizaci. Vyřešil to modul od Stualarmu. Bohužel, cena vysoká. Nebo sežeň orig TV tuner, vyprdni se na TV a v konektoru TV tuneru je přímý vstup AV. Já ho sehnal za 1500,- ze Superba. Kabel jsem vyrobil, konektor pomocí patexu taky. Zkoušel jsem různé udělátory, ale nikdy to nejelo. Fakt marná snaha.
Červenec 24, 200718 r Synchronizace se dá vyřešit.Dělal to kdysi otec pro jednoho.Dost práce a špatně placená,ale jde to.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.