arijv Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 chlapi, chci si vyměnit spínačku, alarm a dálku mám na jiném ovladači, taže mi jde jen o výměnu spínačky za jinou samozřejmě včetně klíče a teť to hlavní - musim nechat neco změnit i softverově, nebo stačí jen fyzicky vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 (editace) chlapi, chci si vyměnit spínačku, alarm a dálku mám na jiném ovladači, taže mi jde jen o výměnu spínačky za jinou samozřejmě včetně klíče a teť to hlavní - musim nechat neco změnit i softverově, nebo stačí jen fyzicky vyměnit musíš přispůsobit klíče a nezapomeň, že je I., II. a III generace imma, v klíči musíš mít tu samou generaci, co podporují budíky. Editováno: 23. Červenec 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arijv Vloženo 23. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 já si to myslel, ale nebyl jsem si jistej, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.