micca Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 DNES V HYPERNOVĚ Oleje Castrol Magnatec GTX 10w-40 148kč.L. Castrol GTX Magnatec 5w-40 198kč.L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 DNES V HYPERNOVĚ Oleje Castrol Magnatec GTX 10w-40 148kč.L. Castrol GTX Magnatec 5w-40 198kč.L. Fakt? Kua, a to stacej do PETek? Kolik vlastne stoji Mogul 5W40, nevite nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micca Vloženo 25. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Tak už je doma 5l po litrovce 750kč a 5l kanistr 999kč. tak jsem vzal ty litrovky.Je to syntetika.Tady jsem dal odkaz z popisem:Castrol GTX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Tak už je doma 5l po litrovce 750kč a 5l kanistr 999kč. tak jsem vzal ty litrovky.Je to syntetika.Tady jsem dal odkaz z popisem:Castrol GTX Koukam, ze to vemu o kilo drazsi a s bonusem z ty stranky (davam 5W40) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Já bych neváhal a vzal tento: Mogul Racing Pro 5W40, plná syntetika... A bonus ať si strčí někam... http://www.olejspol.cz/eobchod/automobilov...eje/oleje_mogul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Já bych neváhal a vzal tento: Mogul Racing Pro 5W40, plná syntetika...A bonus ať si strčí někam... http://www.olejspol.cz/eobchod/automobilov...eje/oleje_mogul Ale ten je o 200 drazsi a bez bonusu Jeste mam asi 500km cas, tak ufidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Já bych neváhal a vzal tento: Mogul Racing Pro 5W40, plná syntetika...A bonus ať si strčí někam... http://www.olejspol.cz/eobchod/automobilov...eje/oleje_mogul Ale ten je o 200 drazsi a bez bonusu Jeste mam asi 500km cas, tak ufidim Já jen, že ten Castrol je syntetika a Mogul je plná syntetika....no 500km,tak to už moc času nemáš, zrovna teď o prázdninách. Z akčních věcí mám strach, nevěřím jim. Většinou se jedná o něco co se nepovedlo, někde zbylo, nebo se nechalo speciálně vyrobit s nižší kvalitou a pod. To neznamená, že ten Casrol odsuzuji, ale přidal bych si na ten Mogul. Ale stejně ten rozdíl těžko poznáme Jo a jinak já tam mám teď Mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Já bych neváhal a vzal tento: Mogul Racing Pro 5W40, plná syntetika...A bonus ať si strčí někam... http://www.olejspol.cz/eobchod/automobilov...eje/oleje_mogul Ale ten je o 200 drazsi a bez bonusu Jeste mam asi 500km cas, tak ufidim Já jen, že ten Castrol je syntetika a Mogul je plná syntetika....no 500km,tak to už moc času nemáš, zrovna teď o prázdninách. Z akčních věcí mám strach, nevěřím jim. Většinou se jedná o něco co se nepovedlo, někde zbylo, nebo se nechalo speciálně vyrobit s nižší kvalitou a pod. To neznamená, že ten Casrol odsuzuji, ale přidal bych si na ten Mogul. Ale stejně ten rozdíl těžko poznáme Jo a jinak já tam mám teď Mobil Eeee, pockej, to jako ze ten Castrol 5W40 neni plna syntetika a ten Mogul 5W40 je? To je difny ne? No, zatim jezdim tak leda po Praze, ale pred dovcou, pokud nejaka bude, to musim nechat vymenit, to bych pretah moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Oleje se dělí na minerální, polosyntetické, syntetické, plněsyntetické. Castrol Magnatec 10W40 je polosyntetika a 5W40 je syntetika, ale myslím, že ne plnásyntetika. Jisté je, že tím kastrólem nic nepokazíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micca Vloženo 28. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 Já bych neváhal a vzal tento: Mogul Racing Pro 5W40, plná syntetika...A bonus ať si strčí někam... http://www.olejspol.cz/eobchod/automobilov...eje/oleje_mogul Ale ten je o 200 drazsi a bez bonusu Jeste mam asi 500km cas, tak ufidim Já jen, že ten Castrol je syntetika a Mogul je plná syntetika....no 500km,tak to už moc času nemáš, zrovna teď o prázdninách. Z akčních věcí mám strach, nevěřím jim. Většinou se jedná o něco co se nepovedlo, někde zbylo, nebo se nechalo speciálně vyrobit s nižší kvalitou a pod. To neznamená, že ten Casrol odsuzuji, ale přidal bych si na ten Mogul. Ale stejně ten rozdíl těžko poznáme Jo a jinak já tam mám teď Mobil Ty slevy byly proto,že Hypernova jako obchodní řetězec končí a bude jen Albert a ten má jenom potravinový sortiment.Takže se nejedná o něco nepovedeného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Já bych neváhal a vzal tento: Mogul Racing Pro 5W40, plná syntetika...A bonus ať si strčí někam... http://www.olejspol.cz/eobchod/automobilov...eje/oleje_mogul Ale ten je o 200 drazsi a bez bonusu Jeste mam asi 500km cas, tak ufidim Já jen, že ten Castrol je syntetika a Mogul je plná syntetika....no 500km,tak to už moc času nemáš, zrovna teď o prázdninách. Z akčních věcí mám strach, nevěřím jim. Většinou se jedná o něco co se nepovedlo, někde zbylo, nebo se nechalo speciálně vyrobit s nižší kvalitou a pod. To neznamená, že ten Casrol odsuzuji, ale přidal bych si na ten Mogul. Ale stejně ten rozdíl těžko poznáme Jo a jinak já tam mám teď Mobil a jak jsi ho tam narval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Já bych neváhal a vzal tento: Mogul Racing Pro 5W40, plná syntetika...A bonus ať si strčí někam... http://www.olejspol.cz/eobchod/automobilov...eje/oleje_mogul Ale ten je o 200 drazsi a bez bonusu Jeste mam asi 500km cas, tak ufidim Já jen, že ten Castrol je syntetika a Mogul je plná syntetika....no 500km,tak to už moc času nemáš, zrovna teď o prázdninách. Z akčních věcí mám strach, nevěřím jim. Většinou se jedná o něco co se nepovedlo, někde zbylo, nebo se nechalo speciálně vyrobit s nižší kvalitou a pod. To neznamená, že ten Casrol odsuzuji, ale přidal bych si na ten Mogul. Ale stejně ten rozdíl těžko poznáme Jo a jinak já tam mám teď Mobil Eeee, pockej, to jako ze ten Castrol 5W40 neni plna syntetika a ten Mogul 5W40 je? To je difny ne? No, zatim jezdim tak leda po Praze, ale pred dovcou, pokud nejaka bude, to musim nechat vymenit, to bych pretah moc mogulu se vůbec neboj. naprosto srovnatelný s předraženými oleji co jsou v módě. Základ je pro všecky prakticky stejný a aditiva používaj taky ze stejných zdrojů, jen se liší v jejich složení a množství. A Mogul je kvalitní olej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Oleje se dělí na minerální, polosyntetické, syntetické, plněsyntetické.Castrol Magnatec 10W40 je polosyntetika a 5W40 je syntetika, ale myslím, že ne plnásyntetika. Jisté je, že tím kastrólem nic nepokazíš dřív se ještě používalo číselné označení 2000 5000 7000 9000 minerální, polosyntetka, syntetika, plnásyntetika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 www.olejservis.cz je ještě levnější ! Někdy mají zajímavý akce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.