milosk Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 panove, sorry, ale musel jsem. http://www.skoda-auto.euweb.cz/forum/viewt...p?p=11088#11088 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Taxem taky prispel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 26. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 jsem taky prispel, to fakt nejde.. :smich: :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Sem se tak též přidal.Fakt to nejde jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 to tema nema chybu,fakt sila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 26. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 sakra, uz je to pase, admin to tam asi promazal, zajimaly mne dalsi navrhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 sakra, uz je to pase, admin to tam asi promazal, zajimaly mne dalsi navrhy. Hoši to jsou hrozný stránky taky jsem tam chodil ale ten Jirka to je hroznej kokot ale jinak můj příspěvek opět smazal ču*ák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.