MM HK Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Dostal jsem výhodnou nabídku na alu kola z O1. R15/ 6,0J / ET 38. Ve velkém technickém průkazu je na 15ti palcový kola predepsáno ET 43mm. Můžete mi prosím poradit??? Je to problém, co na to policie, co technická konrola??? Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Kdo pozná že máš o 5mm větší ET,policajti určitě ne. Byl jsem včera s matčinym fávem na STK a ptal jsem se na určité věci okolo fábky a koukaly co po nich vůbec chci Takže STK taky asi v poho a propo pan Kláca měl na fábce také s kokty kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 nazdárek klidně je tam dej na stk to poznal leda zda sundaj kola a to neudělají má to kazněj 2 co nemá orig kola dej je tam :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 s tím bych si asi hlavu nedělal...taky bych je tam chtěl dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 nasaď a jezdi!!! no problém!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fabia Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 ET neřeš, to nikdo nepozná a neví jak to má být. Já nasadil na Fabii 15" Azev C s úplně jiným ET že mám kola zároveň s lemy a technická byla OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.