Návštěvník Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 (editace) Ahoj - u vsech felin co jsem tu mel - nachazel jsem na napichnuti diagnostiky konektor u pojistkove skriny. Ale prijel strejc - rocnik 94/95 nejaky prvni typ - byla zkusebni- ma uplne skvelou karoserii-je furt venku v Praze a jezdi o 106 a nikde ani rez ani na 5 dverich. Ona jezdila na zkusebnich jizdach nekde v cizine a ma lepsi upravu ci nejaky jiny plech. Ma v el. okna, audio v te dobe origo za 40 000 a jine doplnky jako drevo a pod. Motor 1.3 jendobod. ale nemuzu to sakra nikde napichnout. Jednotka motoru Bosch Bez_n_zvu.bmp Editováno: 28. Červenec 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 Ahoj - u vsech felin co jsem tu mel - nachazel jsem na napichnuti diagnostiky konektor u pojistkove skriny.Ale prijel strejc - rocnik 94/95 nejaky prvni typ - byla zkusebni- ma uplne skvelou karoserii-je furt venku v Praze a jezdi o 106 a nikde ani rez ani na 5 dverich. Ona jezdila na zkusebnich jizdach nekde v cizine a ma lepsi upravu ci nejaky jiny plech. Ma v el. okna, audio v te dobe origo za 40 000 a jine doplnky jako drevo a pod. Motor 1.3 jendobod. ale nemuzu to sakra nikde napichnout. Jednotka motoru Bosch na těhlech feldách ej konektor v motorovém prostoru na straně řidiče, je tam takový železný držák kousek od stěračů, je na něm jedna dlouhá svorkovnice a dvě malé 2 pin a jsou s protikusem, co nemá vývody, tak tam se to napichuje. Akorát musíš mít redukci 2x2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Kluci prosim vas nasel jsem uz ten konektor - muze me nekdo rici zapojeni tech pinu na tom konektoru? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 No já tedy nevím, ale můj táta má felicii vyrobenou 6/1995 a zásuvku má klasickou 21 pinů a to pod přístrojovkou na straně spolujezdce. Je fakt, že první ročníky měli jak se tu píše 2x2 v motorovém prostoru, ale kdy se to předělávalo nevím, ale jak píšu, tátova 95 jí má už vevnitř vozidla, koukni ještě tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piškot Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 (editace) Jestli se to bude ještě někomu hodit. Protože jsem neměl redukci tak mi stačilo natáhnout od baterky + (obd kabel pin 16) a někde chytit kostru (pin 4) akorát K-linku která je na pinu 7 ( nevím proč ale s tou mi to nefungovalo ) jsem musel použít L-linku která je na pinu 15 a tu zapojit na ten zelenočerný kabel co je v autě. Editováno: 23. Červenec 2008, autor: piškot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Moc diky ted je to uplne jasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.