pavelkr Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Tak se s vámi podělím o svojí závadu.Již předminulý týden se stalo že mi přestali na druhé tstlačení tlačítka oken stahovat okna,šlo to jen po částech a musel jsem tzv znovu kodovat natáhnout nahoru a držet,jenže ouhle po čase se stalo že na tlačítko to přestalo reagovat nebo až po velkém opoždění cca 10 sekund,předevčírem se mi ale stalo něco zvláštního,zastavil jsem vypnul motor nechal klíček v zapalování a šel 5 minut pokecat,vrátil jsem se nastartoval a svítilo servo a byly restartovány budíky vše na nule hodiny spotřeba atd. okna opět nešly vytáhnout po chvilce servo zahslo takže se asi nastavilo a okna také šly,v servise na nic nepřišly a hledali vše asi 4 hodiny a až na potřetí mě předali vůz že je již vše oki,jenže po cestě domů opět okna nefungovali.Dnes opět stejná vada jen přetalo ještě fngovat dálkové ovládání,musel jsem zamknout a odemknout ručně pak vše oki.Jsem zvědavý co s tím bude.Máte již někdo stejnou zkušenost??? snad jsem to napsal přehledně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 29. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 musím dodat auto je nové nebourané ze salonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Jestliže je auto téměř nové, tak je snad jasná reklamace na záruku, takže ať se s tím poperou v autorizovaným servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 29. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Jestliže je auto téměř nové, tak je snad jasná reklamace na záruku, takže ať se s tím poperou v autorizovaným servisu. už jsem tam byl anic nevědí v čem je problém prostě pablbové seděl jsem tam 3,5 hodiny a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Jestliže je auto téměř nové, tak je snad jasná reklamace na záruku, takže ať se s tím poperou v autorizovaným servisu. už jsem tam byl anic nevědí v čem je problém prostě pablbové seděl jsem tam 3,5 hodiny a nic To je teda blbý no, třeba se tu ozve někdo jako Vaša nebo Cosby a poraděj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Napiš mi prosím přesně datum uvedení do provozu včetně měsice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 29. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Napiš mi prosím přesně datum uvedení do provozu včetně měsice. 27.6.2007 jsem to uvedl do provozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedo.miki Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Asi riadiaca jednotka konfortného vybavenia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Na stahovače oken byly reklamace a dost.Co se týče dalšího,vypadá to na Komfortku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 29. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Na stahovače oken byly reklamace a dost.Co se týče dalšího,vypadá to na Komfortku uvidíme zítra jedu dopět do servisu,to stahování vím že problém je v jednotkách dveří ale to ostatní pokud svítí servo nebude komfortka ta s tím nemá nic společného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Ještě bývá docela problém v kontaktech podvolantovky,to by vysvětlovalo to servo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 29. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Ještě bývá docela problém v kontaktech podvolantovky,to by vysvětlovalo to servo to ano ale přeci nezačne najendou v tu samou dobu servo,dálkáče,resetování palubního PC a okýnka?Moc věcí najednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Vyměnil bych BSG.Tím bych začal a pak komfortku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 29. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Vyměnil bych BSG.Tím bych začal a pak komfortku také mě napadl Bornetz ale zítra jim to nasypu na hlavu potřebuju aby to makalo frčím večer slovensko skoro na týden tak ať si frajeři poraděj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 29. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 nejde mi tu nyní na foru o vyřešení problému od toho je servis ale jen o informaci jestli už se to někomu stalo a nebo se v budoucnu stát může pak písnu co se dělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 (editace) Pokud nastalo vse najednou, zameril bych se na BSG. Ta zpracovava vsechno. Je samozrejme dulezite, co do kterych ridicich jednotek naskakalo za chyby...A v jakem poradi..Podle toho se da soudit vice... Taky premyslim, jestli to auto némelo vybitou baterku a nabo nema vysoky odber proudu pri vsech vypnutych spotrebicich..Nebo spatne dotazeny kontakt baterky. Editováno: 6. Srpen 2007, autor: honza72 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KINETIC Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Tak se s vámi podělím o svojí závadu.Již předminulý týden se stalo že mi přestali na druhé tstlačení tlačítka oken stahovat okna,šlo to jen po částech a musel jsem tzv znovu kodovat natáhnout nahoru a držet,jenže ouhle po čase se stalo že na tlačítko to přestalo reagovat nebo až po velkém opoždění cca 10 sekund,předevčírem se mi ale stalo něco zvláštního,zastavil jsem vypnul motor nechal klíček v zapalování a šel 5 minut pokecat,vrátil jsem se nastartoval a svítilo servo a byly restartovány budíky vše na nule hodiny spotřeba atd. okna opět nešly vytáhnout po chvilce servo zahslo takže se asi nastavilo a okna také šly,v servise na nic nepřišly a hledali vše asi 4 hodiny a až na potřetí mě předali vůz že je již vše oki,jenže po cestě domů opět okna nefungovali.Dnes opět stejná vada jen přetalo ještě fngovat dálkové ovládání,musel jsem zamknout a odemknout ručně pak vše oki.Jsem zvědavý co s tím bude.Máte již někdo stejnou zkušenost??? snad jsem to napsal přehledně Ja som mal podobný problém na OII. Po odjazdení cca 2.hodiny jazdy som vypol motor. Po 5 minútach som chcel naštartovať a po otočení kľúčika sa mi všetko resetlo. Problém bol v tom že som mal uvolnenú svorku na mínusovom póle batérie. Pravdepodobne od výroby, pretože auto je nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 10. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 (editace) - Editováno: 20. Srpen 2007, autor: pavelkr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.