Červenec 29, 200718 r Detska pojistka proti otevreni ze vnitr Ovlada se napr. vlozenim klicku do vyrezu Upraveno Červenec 29, 200718 r od Host
Červenec 29, 200718 r V//RSi nebo ReSo, nebo jak si teď necháváš říkat: ti to táta otočil a ty nemůžeš vystoupit co
Červenec 29, 200718 r V//RSi nebo ReSo, nebo jak si teď necháváš říkat: ti to táta otočil a ty nemůžeš vystoupit co Bobik Upraveno Červenec 29, 200718 r od Reso
Červenec 29, 200718 r dakujem chlapci aj tebe Bobik :)a este jedna otazka ak otocim to tak sa nebudu dat otvorit dvere zo vnutra ale zvonku budu? to je vsetko este raz dakujem :)a Zagorka nieco mi napis
Červenec 29, 200718 r dakujem chlapci aj tebe Bobik :)a este jedna otazka ak otocim to tak sa nebudu dat otvorit dvere zo vnutra ale zvonku budu? to je vsetko este raz dakujem :)a Zagorka nieco mi napis no a kdyby jsi poprosil tatínka, tak by ti možná půjčil návod k autu a tam by jsi se to dočetl... jenže on ti to pootočil páč pořád vyskakuješ z dětský sedačky
Červenec 30, 200718 r Kdyby se dveře nedaly otevřít ani zevnitř ani zvneku, bylo by to hodně špatný (nehledě na to, že už by si se k pojistce nedostal ) Jiank gratuluji asi k nejkratšímu příspěvku ( "?" )
Červenec 30, 200718 r dakujem chlapci aj tebe Bobik :)a este jedna otazka ak otocim to tak sa nebudu dat otvorit dvere zo vnutra ale zvonku budu? to je vsetko este raz dakujem :)a Zagorka nieco mi napis no a kdyby jsi poprosil tatínka, tak by ti možná půjčil návod k autu a tam by jsi se to dočetl... jenže on ti to pootočil páč pořád vyskakuješ z dětský sedačky Škoda ze Bobik uz nesedis v autosedačke sedi sa tam super !
Červenec 30, 200718 r Kdyby se dveře nedaly otevřít ani zevnitř ani zvneku, bylo by to hodně špatný (nehledě na to, že už by si se k pojistce nedostal )Jiank gratuluji asi k nejkratšímu příspěvku ( "?" ) Bohosu moj rekord ze ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.