Filouš Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Zdravím, podařilo se mi udělat pár škrábanců na plastové přihrádce před spolujezdcem. Teď tam mám takovej škrábanec s otřepama a nevím jak ho odstranit, jestli to jde. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Někde tady to bylo, že se to dá odstranit, nebo aspoň zamaskovat, opatrným nahřátím horkovzdušnou pistolí. Škrábanec by se mě zatahnout do sebe. Ale je to asi o hubu, když se to nepovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Já to tak dělal a je to opravdu super, dopručuji si před akcí ještě zkoušku na něčem jiném a hlavně musí být pistole rozehřátá na I. st. aby jste se pak nedivili, že se nic neděje a najednou to začne téct jako sfině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Zdravím, podařilo se mi udělat pár škrábanců na plastové přihrádce před spolujezdcem. Teď tam mám takovej škrábanec s otřepama a nevím jak ho odstranit, jestli to jde. Díky horkovzduskou to urcite pujde,ale musis postupovat jak pise rolbar...pokad si na to netroufas tak jsem tady resili zakryti samolepkama.....Hodne se chytly berušky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Zdravím, podařilo se mi udělat pár škrábanců na plastové přihrádce před spolujezdcem. Teď tam mám takovej škrábanec s otřepama a nevím jak ho odstranit, jestli to jde. Díky horkovzduskou to urcite pujde,ale musis postupovat jak pise rolbar...pokad si na to netroufas tak jsem tady resili zakryti samolepkama.....Hodne se chytly berušky A jeje berušky jsou tu zase.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Zdravím, podařilo se mi udělat pár škrábanců na plastové přihrádce před spolujezdcem. Teď tam mám takovej škrábanec s otřepama a nevím jak ho odstranit, jestli to jde. Díky horkovzduskou to urcite pujde,ale musis postupovat jak pise rolbar...pokad si na to netroufas tak jsem tady resili zakryti samolepkama.....Hodne se chytly berušky A jeje berušky jsou tu zase.... nejjednoduzsi zpusob..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 No ja mam na pristrojovke nad stredovymi ofukmi promontovany drzak mobilu, ale chcem to dat prec (tak som to kupil od predch. majitela) a prichyceny je tam klasicky o palubovku a to 2x SAMOREZKA !!! Na tie diery po sroboch ta pistol nepomoze? (berusky tam nechcem lepit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 No ja mam na pristrojovke nad stredovymi ofukmi promontovany drzak mobilu, ale chcem to dat prec (tak som to kupil od predch. majitela) a prichyceny je tam klasicky o palubovku a to 2x SAMOREZKA !!! Na tie diery po sroboch ta pistol nepomoze? (berusky tam nechcem lepit) Ta pistol je dobrá tak na škrábance. Jasně že díry taky zalepí ale bude to vypadat možná hůře než s dírama. Na tyhle opravy jsou specializované firmy, které to zadělají že to ani nepoznáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.