Publikováno Červenec 31, 200718 r ahoj kluci Mám jeden, možná trošku blbý dotaz :-) Včera sem měnil původní zadní světla za čiré. Z původních světel mi do nových (čirých) pasovali pouze 3. A to byly tyto: 2 kusy P21 W( bílé jednovláknové) a jedna PY21W (oranžová). Ale ta poslední žárovka (dvojvláknová bílá) P 21W do nových čirých světel nepasovala. Byly tam jinak orientované ty malé čudlikly po jejim obvodu. V sadě s novými čirými světli sem dostal dvě žárovky. které pasovali. Ale co se stane v případě , že mi jedna odejde?? V normální sadě žárovek tyto speciální žárovky do čirých světel asi nekoupím....takže má stímto někdo zkušenost..poradí mi někdo?? Původní žárovka byla označena: P21 W E1 6árovka v sadě s čirými světli byla označena P21W E13
Červenec 31, 200718 r ahoj kluciMám jeden, možná trošku blbý dotaz :-) Včera sem měnil původní zadní světla za čiré. Z původních světel mi do nových (čirých) pasovali pouze 3. A to byly tyto: 2 kusy P21 W( bílé jednovláknové) a jedna PY21W (oranžová). Ale ta poslední žárovka (dvojvláknová bílá) P 21W do nových čirých světel nepasovala. Byly tam jinak orientované ty malé čudlikly po jejim obvodu. V sadě s novými čirými světli sem dostal dvě žárovky. které pasovali. Ale co se stane v případě , že mi jedna odejde?? V normální sadě žárovek tyto speciální žárovky do čirých světel asi nekoupím....takže má stímto někdo zkušenost..poradí mi někdo?? Původní žárovka byla označena: P21 W E1 6árovka v sadě s čirými světli byla označena P21W E13 Není problém v tom,že jedny žárovky jsou P 21/4W patice BAZ a druhé P21/5W patice BAY? To označení E1 aE 13 nemá s typem žárovky nic společného,je to země provedení homologace. Upraveno Červenec 31, 200718 r od mikl
Srpen 1, 200718 r Autor ahoj kluciMám jeden, možná trošku blbý dotaz :-) Včera sem měnil původní zadní světla za čiré. Z původních světel mi do nových (čirých) pasovali pouze 3. A to byly tyto: 2 kusy P21 W( bílé jednovláknové) a jedna PY21W (oranžová). Ale ta poslední žárovka (dvojvláknová bílá) P 21W do nových čirých světel nepasovala. Byly tam jinak orientované ty malé čudlikly po jejim obvodu. V sadě s novými čirými světli sem dostal dvě žárovky. které pasovali. Ale co se stane v případě , že mi jedna odejde?? V normální sadě žárovek tyto speciální žárovky do čirých světel asi nekoupím....takže má stímto někdo zkušenost..poradí mi někdo?? Původní žárovka byla označena: P21 W E1 6árovka v sadě s čirými světli byla označena P21W E13 Není problém v tom,že jedny žárovky jsou P 21/4W patice BAZ a druhé P21/5W patice BAY? To označení E1 aE 13 nemá s typem žárovky nic společného,je to země provedení homologace. Takže se výrábějí jen tyto dvě patice?? BAZ a BAY ?
Srpen 1, 200718 r Autor Musis koupit zarovky dvouvlak. - 21/4W ale ty původní sou taky dvoujvláknové.....
Srpen 1, 200718 r Nepochopil si.Všimni si príkony vlákien.Fabia používa 21/4W.Vo večšine ostatných áut sa používajú 21/5W.Vzájomne sa tieto žiarovky zameniť nedajú.Majú iný typ bajonetu.Nič sa nedeje,len ti budú koncové svetla svietiť trochu silnejšie.Žiarovky zoženieš na ktorejkoľvek pumpe.
Srpen 2, 200718 r Autor Nepochopil si.Všimni si príkony vlákien.Fabia používa 21/4W.Vo večšine ostatných áut sa používajú 21/5W.Vzájomne sa tieto žiarovky zameniť nedajú.Majú iný typ bajonetu.Nič sa nedeje,len ti budú koncové svetla svietiť trochu silnejšie.Žiarovky zoženieš na ktorejkoľvek pumpe. Takže jaký typ mám požadovat??? 21/5W...to stačí???
Srpen 2, 200718 r jj taky jsem tohle resil ale trosku naopak:) montoval jsem tazne a jak jsme vytahoval svetla atd tak puvodni zarovky nevim jak tam byly dlouho prestavaly postupne svitit(otresy pri montazi) tak jsem vytahl nahradni sadu a vymenoval az jsme narazil na dvouvlaknove a ejhle ta patice mela jinak ty vystupky takze jsme zjistil ze fabie ma opravdu 21/4 a ma jeden vystupek vys a nesehnal jsem ji akorat v servise skoda ostatni dvoj vlakna maji 21/5 a maji ty vystupky proti sobe, takze si zajdi do nejakeho obchodu a rekni ze chces dvojvlakno 21/5 a podivej se jak jsou ty vystupky na patici ty potrebujes proti sobe, original skoda 21/4 jsou jine jaj to jsem se rozepsal
Srpen 2, 200718 r Autor jj taky jsem tohle resil ale trosku naopak:) montoval jsem tazne a jak jsme vytahoval svetla atd tak puvodni zarovky nevim jak tam byly dlouho prestavaly postupne svitit(otresy pri montazi) tak jsem vytahl nahradni sadu a vymenoval az jsme narazil na dvouvlaknove a ejhle ta patice mela jinak ty vystupky takze jsme zjistil ze fabie ma opravdu 21/4 a ma jeden vystupek vys a nesehnal jsem ji akorat v servise skoda ostatni dvoj vlakna maji 21/5 a maji ty vystupky proti sobe, takze si zajdi do nejakeho obchodu a rekni ze chces dvojvlakno 21/5 a podivej se jak jsou ty vystupky na patici ty potrebujes proti sobe, original skoda 21/4 jsou jine jaj to jsem se rozepsal aha no to sou mi věci... njn aby borci z Boleslavi neměli vždy něco extra..:-D Takže origoš dvojvlákna do fábky sou 21/4 W a ty co posujou do čirých světel atd. sou 21/5 W A díky všem za radu :-)
Srpen 2, 200718 r aha no to sou mi věci... njn aby borci z Boleslavi neměli vždy něco extra..:-D Takže origoš dvojvlákna do fábky sou 21/4 W a ty co posujou do čirých světel atd. sou 21/5 W A díky všem za radu :-) presne tak skodovka musi mit extra vsechno
Říjen 3, 200717 r Neviete BAY 15D pasuje do orginalnych faceliftovych svetiel octavie, alebo do cirych in pro? http://tuning.autodoplnky.cz/led-zarovky/p...bay15d/?smid=99
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.