Hasič Petr Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s výměnou klasických auto žárovek za LED na O1 (parkovačky, brzdy, blinkry, sufitky...), je to vůbec možné, dovolí to elektronika a nebudou řvát na STK???? Díky za radu. Petr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Ty malý žárovky jdou u směrovek vyměnit ty 21w nejdou dělá to bordel, leda udělat el. přerušovač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Daval jsem LED zarovky skoro vsude a zatim to bordel nedela a na STK jsem prosel. Predni parkovacku jsem daval jednodiodovku, ta ctyr mi dost casto odchazela, vzadu mam krom blinkru a couvcek, nechtel jsem bay to lakalo nenechavce. Pri pohledu zezadu je videt, ze nejde o klasickou zarovku, nebot svetlo sviti jen jednim smerem a nerozprostre se po parabole, ale na funkci to nema vliv. Pres den to je videt ale v noci se to ztrati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Daj prosim foto Daval jsem LED zarovky skoro vsude a zatim to bordel nedela a na STK jsem prosel. Predni parkovacku jsem daval jednodiodovku, ta ctyr mi dost casto odchazela, vzadu mam krom blinkru a couvcek, nechtel jsem bay to lakalo nenechavce. Pri pohledu zezadu je videt, ze nejde o klasickou zarovku, nebot svetlo sviti jen jednim smerem a nerozprostre se po parabole, ale na funkci to nema vliv. Pres den to je videt ale v noci se to ztrati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.