Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím

a prosím o pomoc s přepinováním světel. Mám vše nachystané na předělání předku na face. Mužete mi prosím poradit jak mám přepinovat patice 6+3 na 8 pinú? Našel jsem si schéma http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/piny.htm , kterému moc nerozumím.Poradí mi někdo, popřípadě pošle foto přepinování. Předem děkuji. zdenouch :palec2:

a co nevis???Jen to vytahas ze stareho konektoru a zapojis do noveho,mas tam male cisla....

• Autor
a co nevis???Jen to vytahas ze stareho konektoru a zapojis do noveho,mas tam male cisla....

Chtěl jsem poradit jak na to. Nemám s tím žadnou zkušenost. zdenouch :help:

budes potrebovat spesl kleste nebo pevnej drat,musis vycvaknout nejprve na svorkovnici takovej plastik,tim ty konektory odjistis,pak tam strcit ty kleste a odjistis zobacky na konektorech a vytahnes,kdyztak vyfot tu svorkovnici a my ti reknem co a jak

• Autor
budes potrebovat spesl kleste nebo pevnej drat,musis vycvaknout nejprve na svorkovnici takovej plastik,tim ty konektory odjistis,pak tam strcit ty kleste a odjistis zobacky na konektorech a vytahnes,kdyztak vyfot tu svorkovnici a my ti reknem co a jak

Příští týden to nafotím. Zatím dík. zdenouch :palec2:

• Autor

Posílám fotku svorkovnice. Prosím o radu a postup jak to přepinovat 6+3 na 8 pinů?

Předem děkuji. zdenouch :help:post-3521-1186426215_thumb.jpg post-3521-1186426239_thumb.jpg

Tak když vyndáš konektor ze světla, tam je v něm taková řůžová podkova - zajištění a na jedné straně je díra, kudy se vytahuje ven, malým šroubováčkem ho vytáhneš. Do těch direk u pinů dáš jelépe větší jehlu nebo drát, kdyby jsi si někde půjčil vypichováky, bylo by to asi nejlepší, ale dá se to dělat bez nich, musíš mít ten drát nebo jehlu zároveň v obou dírách, pak trošku šťourách a zároveň taháš opatrně ven. Ty piny mají takové packy na stranách, které se zacvakávají a tím šťouráním je odcvakneš, resp chvilkově přihneš a pin ti vyleze ven ;)

něco jsme nafotil, sice to není supe rkvalita, ale něco tam vidět je

post-6604-1186431841_thumb.jpg

post-6604-1186431967_thumb.jpg

post-6604-1186432074_thumb.jpg

• Autor
Tak když vyndáš konektor ze světla, tam je v něm taková řůžová podkova - zajištění a na jedné straně je díra, kudy se vytahuje ven, malým šroubováčkem ho vytáhneš. Do těch direk u pinů dáš jelépe větší jehlu nebo drát, kdyby jsi si někde půjčil vypichováky, bylo by to asi nejlepší, ale dá se to dělat bez nich, musíš mít ten drát nebo jehlu zároveň v obou dírách, pak trošku šťourách a zároveň taháš opatrně ven. Ty piny mají takové packy na stranách, které se zacvakávají a tím šťouráním je odcvakneš, resp chvilkově přihneš a pin ti vyleze ven ;)

něco jsme nafotil, sice to není supe rkvalita, ale něco tam vidět je

Moc děkuji.

zdenouch :palec2:

• 2 roky později...

nevíte někdo kde se dá sehnat 8pinový konektor - facelift ? Jsem z toho trochu mimo, předělávám na facelift a nějak jsem se zaseknul na takové banalitě..

ve skodovce by nemel byt problem objednat

ja osobne jezdim na vrakoviste, pokazdy mi konektor ustrihli i s kusem kabelu

prepinujes a jeste ti zbydou piny na kousku dratu

• 8 měsíců později...

Zdravím, můžete někdo prosím vysvětlit polopaticky to zapojení motorku naklápění světel z před face. na po face. zapojení světel je docela logické pasuje to podle čísel, akorát u pinu 4 to se tam dotáhne od někud kostra??? U těch motorku jsem z toho nějakej zmatenej u předface. bude přebejvat kabílek nebo se použije na tu kostru??? Za odpověď budu moc rád. :help:

• 3 roky později...

ahojte, poradite mi niekto ako vyzeraju tie pinovacie klieste? Diky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.