Publikováno Srpen 3, 200718 r Zdravím a prosím o pomoc s přepinováním světel. Mám vše nachystané na předělání předku na face. Mužete mi prosím poradit jak mám přepinovat patice 6+3 na 8 pinú? Našel jsem si schéma http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/piny.htm , kterému moc nerozumím.Poradí mi někdo, popřípadě pošle foto přepinování. Předem děkuji. zdenouch
Srpen 3, 200718 r a co nevis???Jen to vytahas ze stareho konektoru a zapojis do noveho,mas tam male cisla....
Srpen 3, 200718 r Autor a co nevis???Jen to vytahas ze stareho konektoru a zapojis do noveho,mas tam male cisla.... Chtěl jsem poradit jak na to. Nemám s tím žadnou zkušenost. zdenouch
Srpen 3, 200718 r budes potrebovat spesl kleste nebo pevnej drat,musis vycvaknout nejprve na svorkovnici takovej plastik,tim ty konektory odjistis,pak tam strcit ty kleste a odjistis zobacky na konektorech a vytahnes,kdyztak vyfot tu svorkovnici a my ti reknem co a jak
Srpen 5, 200718 r Autor budes potrebovat spesl kleste nebo pevnej drat,musis vycvaknout nejprve na svorkovnici takovej plastik,tim ty konektory odjistis,pak tam strcit ty kleste a odjistis zobacky na konektorech a vytahnes,kdyztak vyfot tu svorkovnici a my ti reknem co a jak Příští týden to nafotím. Zatím dík. zdenouch
Srpen 6, 200718 r Autor budes potrebovat spesl kleste nebo pevnej drat,musis vycvaknout nejprve na svorkovnici takovej plastik,tim ty konektory odjistis,pak tam strcit ty kleste a odjistis zobacky na konektorech a vytahnes,kdyztak vyfot tu svorkovnici a my ti reknem co a jak Posílám fotku svorkovnice. Prosím o radu a postup jak to přepinovat 6+3 na 8 pinů? Předem děkuji. zdenouch
Srpen 6, 200718 r Tak když vyndáš konektor ze světla, tam je v něm taková řůžová podkova - zajištění a na jedné straně je díra, kudy se vytahuje ven, malým šroubováčkem ho vytáhneš. Do těch direk u pinů dáš jelépe větší jehlu nebo drát, kdyby jsi si někde půjčil vypichováky, bylo by to asi nejlepší, ale dá se to dělat bez nich, musíš mít ten drát nebo jehlu zároveň v obou dírách, pak trošku šťourách a zároveň taháš opatrně ven. Ty piny mají takové packy na stranách, které se zacvakávají a tím šťouráním je odcvakneš, resp chvilkově přihneš a pin ti vyleze ven něco jsme nafotil, sice to není supe rkvalita, ale něco tam vidět je
Srpen 7, 200718 r Autor Tak když vyndáš konektor ze světla, tam je v něm taková řůžová podkova - zajištění a na jedné straně je díra, kudy se vytahuje ven, malým šroubováčkem ho vytáhneš. Do těch direk u pinů dáš jelépe větší jehlu nebo drát, kdyby jsi si někde půjčil vypichováky, bylo by to asi nejlepší, ale dá se to dělat bez nich, musíš mít ten drát nebo jehlu zároveň v obou dírách, pak trošku šťourách a zároveň taháš opatrně ven. Ty piny mají takové packy na stranách, které se zacvakávají a tím šťouráním je odcvakneš, resp chvilkově přihneš a pin ti vyleze ven něco jsme nafotil, sice to není supe rkvalita, ale něco tam vidět je Moc děkuji. zdenouch
Květen 10, 201015 r nevíte někdo kde se dá sehnat 8pinový konektor - facelift ? Jsem z toho trochu mimo, předělávám na facelift a nějak jsem se zaseknul na takové banalitě..
Květen 10, 201015 r ve skodovce by nemel byt problem objednat ja osobne jezdim na vrakoviste, pokazdy mi konektor ustrihli i s kusem kabelu prepinujes a jeste ti zbydou piny na kousku dratu
Leden 23, 201114 r Zdravím, můžete někdo prosím vysvětlit polopaticky to zapojení motorku naklápění světel z před face. na po face. zapojení světel je docela logické pasuje to podle čísel, akorát u pinu 4 to se tam dotáhne od někud kostra??? U těch motorku jsem z toho nějakej zmatenej u předface. bude přebejvat kabílek nebo se použije na tu kostru??? Za odpověď budu moc rád.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.