fyk77 Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 pucovani oken je vikend, nekdo treba bude mejt okna.....po shlednuti videa, vas to urcite prejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 pucovani okenje vikend, nekdo treba bude mejt okna.....po shlednuti videa, vas to urcite prejde nejak mi to nefrci:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 5. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 pucovani okenje vikend, nekdo treba bude mejt okna.....po shlednuti videa, vas to urcite prejde nejak mi to nefrci:( tak to nevim, me to normalne fachci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 pucovani okenje vikend, nekdo treba bude mejt okna.....po shlednuti videa, vas to urcite prejde nejak mi to nefrci:( tak to nevim, me to normalne fachci aaa uz to fíčíííí..mazec..v tech kancelarich se asi divili kdo jim to asi klepe na okno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.