culda Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 ahoj pánové potřebuji zaučit nebo ještě lépe kdo je schopen udělat moje logo v nějakém programu ( corel ) abych mohl logo dále používat ? mam ho jen na fotkách .Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 ahoj pánové potřebuji zaučit nebo ještě lépe kdo je schopen udělat moje logo v nějakém programu ( corel ) abych mohl logo dále používat ? mam ho jen na fotkách .Dík co je to za logo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 4. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 (editace) ahoj pánové potřebuji zaučit nebo ještě lépe kdo je schopen udělat moje logo v nějakém programu ( corel ) abych mohl logo dále používat ? mam ho jen na fotkách .Dík co je to za logo? Editováno: 4. Srpen 2007, autor: culda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 ahoj pánové potřebuji zaučit nebo ještě lépe kdo je schopen udělat moje logo v nějakém programu ( corel ) abych mohl logo dále používat ? mam ho jen na fotkách .Dík co je to za logo? je tam nápis a takovej panáček na kole Nic neslibuju ,ale muzes mi poslat foto na mejl..a zkusim to v necem vykutit..Moji adresu znas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 4. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 ahoj pánové potřebuji zaučit nebo ještě lépe kdo je schopen udělat moje logo v nějakém programu ( corel ) abych mohl logo dále používat ? mam ho jen na fotkách .Dík co je to za logo? je tam nápis a takovej panáček na kole Nic neslibuju ,ale muzes mi poslat foto na mejl..a zkusim to v necem vykutit..Moji adresu znas.. neznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 dobra.. predpokladam ,ze to budes chtit i se jmenem?....Uvidim co se s tim da udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 4. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 dobra.. predpokladam ,ze to budes chtit i se jmenem?....Uvidim co se s tim da udelat jo jo díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 ............... designculda.bmp firemni_logo.bmp firemni_logo1.bmp Logo_pokus1.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 4. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 v čem to otevřu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 v čem to otevřu ? melo by to jit v prohlizeci obrazku klasickem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 *.bmp v cemkoliv, staci stahnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 *.bmp v cemkoliv, staci stahnout. presne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 4. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 už to jde ,super dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Na jednom logu neni KL ,ale KM tak se omlouvam pripomnela se mi jina firma a nejak se to napsalo samo designculda.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.