Publikováno Srpen 4, 200718 r ahoj pánové potřebuji zaučit nebo ještě lépe kdo je schopen udělat moje logo v nějakém programu ( corel ) abych mohl logo dále používat ? mam ho jen na fotkách .Dík
Srpen 4, 200718 r ahoj pánové potřebuji zaučit nebo ještě lépe kdo je schopen udělat moje logo v nějakém programu ( corel ) abych mohl logo dále používat ? mam ho jen na fotkách .Dík co je to za logo?
Srpen 4, 200718 r Autor ahoj pánové potřebuji zaučit nebo ještě lépe kdo je schopen udělat moje logo v nějakém programu ( corel ) abych mohl logo dále používat ? mam ho jen na fotkách .Dík co je to za logo? Upraveno Srpen 4, 200718 r od culda
Srpen 4, 200718 r ahoj pánové potřebuji zaučit nebo ještě lépe kdo je schopen udělat moje logo v nějakém programu ( corel ) abych mohl logo dále používat ? mam ho jen na fotkách .Dík co je to za logo? je tam nápis a takovej panáček na kole Nic neslibuju ,ale muzes mi poslat foto na mejl..a zkusim to v necem vykutit..Moji adresu znas..
Srpen 4, 200718 r Autor ahoj pánové potřebuji zaučit nebo ještě lépe kdo je schopen udělat moje logo v nějakém programu ( corel ) abych mohl logo dále používat ? mam ho jen na fotkách .Dík co je to za logo? je tam nápis a takovej panáček na kole Nic neslibuju ,ale muzes mi poslat foto na mejl..a zkusim to v necem vykutit..Moji adresu znas.. neznám
Srpen 4, 200718 r dobra.. predpokladam ,ze to budes chtit i se jmenem?....Uvidim co se s tim da udelat
Srpen 4, 200718 r Autor dobra.. predpokladam ,ze to budes chtit i se jmenem?....Uvidim co se s tim da udelat jo jo díky
Srpen 4, 200718 r Na jednom logu neni KL ,ale KM tak se omlouvam pripomnela se mi jina firma a nejak se to napsalo samo designculda.bmp
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.