Publikováno Srpen 4, 200718 r Zdravim, zajimalo by me jak je slozite a nakladne dodelat egulaci podsviceni budiku ve Fabii. Mate s tim nekdo zkusenosti? Chci predelavat podsviceni na modre a mam strach ze vecer to bude moc zatezovat oci. Jestli s tim mate nekdo zkusenost tak prosim poradte. Dekuji za kazdou radu!! Tomas
Srpen 4, 200718 r Autor Jen vymenis ovladac svetel za ten s regulaci podsvitu pristroju. Nic vic.A kabelaz tam je pripravena?
Srpen 4, 200718 r Ano kabelaz tam uz je len vymenis vypinac tak ako napisal Maverick Upraveno Srpen 4, 200718 r od Reso
Srpen 4, 200718 r Autor Nebo jde nejak celkove bez toho tlacitka na regukaci snizit podsviceni, treba nejak pridanim odporu nebo tak?
Srpen 5, 200718 r Lancer: to sa teda mýliš v tvojom tvrdení. Je to spínaný LOW DROP reguátor. Naastavenie svetiel je clastne odporový delič. Drastys: pokial nebudeš meniť odpory a necháš kombináciu 4 diody a odpor ako je to na zelenom podsvietení, nebude ti to moc svietiť. Modré len majú väčie napájacie napätie ako zelené
Srpen 5, 200718 r Drastys: Jeste pridam poznamku - pokud bys menil celej spinac, pozor na konektor, do MR2004 byl jinej nez od MR2005 (viz. foto) Jinak spinac vyjde ofiko na cca 1200,- Kc, ale v bazaru ho lze sehnat i za min nez polovinu.
Srpen 5, 200718 r Autor Profor: takze myslis ze se nemusim bat ze to bude svitit moc a ze me to bude vecer obtezovat, kdyz zachovam takove zapojeni jako je tam ted ?
Srpen 5, 200718 r Ja mam prerobene podsvietenie a nemam nastavovanie intenziti podsvietenia a v pohode
Srpen 5, 200718 r Autor Ja to videl na Octavce a kdyz to nebylo ztlumeno tak to svitilo docela dost :-O
Srpen 5, 200718 r Ja to videl na Octavce a kdyz to nebylo ztlumeno tak to svitilo docela dost :-O ale neboj nebude to svietit velmi a ak ano tak cca 1 minuta a si na to zvyknes Upraveno Srpen 5, 200718 r od Reso
Srpen 5, 200718 r Autor No asi to risknu... Patri tam teda tyto diody JO? Obj.číslo Věc 511-412 LED 3MM BLUE 2500/20° - to jsou klasika 3 mm diody modry 960-036 LED 1206 BLUE 45/130° - toto jsou SMD diody
Srpen 5, 200718 r Autor chtel bych i cervene rucicky, nekde jsem cetl ze je dobre je nabarvit cevenym centro fixem a pak jeste podsvitit
Srpen 5, 200718 r 2 drastys: pohledej tady na fóru o podsvícení je toho tady milión a když to zvládl Reso-VRS tak to zvládne každej
Srpen 5, 200718 r Autor To Ja vim ze je toho tady o podsviceni hodne. Al e zajimal me predevsim ten regulator ...
Srpen 5, 200718 r for drastys-nic sa neboj nebude to silne pripadne ak to bude silne pozicas si od niekoho vypinac a stmavnes si to ako budes chciet a a hotovo a nemusis ani kupovat vypinac ! Ale co sa tyka toho mojho podsvietenia mne to oci netaha oci si zvyknu hnet For Gil- ja som si budiky nerobil urobil mi ich RAMON a za to mu Dakujem ! Upraveno Srpen 5, 200718 r od Reso
Srpen 5, 200718 r Musím potvrdiť,budíky som robil ja,ale zvyšok si robil RESO sám.Nieje to nič ťažké,ale nejaké základy z odboru treba mať. Upraveno Srpen 5, 200718 r od ramon
Srpen 5, 200718 r Mám bílé podsvícení, někdo tvrdí že to svítí šíleně moc ale nevšiml jsem si ani po několika hodinách v noci za volantem - jediné co mi vadilo na oči byli pitomci s mlhovkama a dálkovejma
Srpen 5, 200718 r Presne tak.Aj ja som si zvykol na modrú,ktora svieti o dosť silnejšie ako origo zelená a nemám problém ani s celonočnou jazdou.Mne ešte vadia tí debili,čo si dajú prestavbové xenón sady do normálnych paraból.Prial by som im zažiť to,čo zažívame my ostatní,keď ich stretávame.
Srpen 5, 200718 r Toto si ako myslel Reso???? že si požičia vypinač a potom ho vrati späť????? for drastys-nic sa neboj nebude to silne pripadne ak to bude silne pozicas si od niekoho vypinac a stmavnes si to ako budes chciet a a hotovo a nemusis ani kupovat vypinac ! Ale co sa tyka toho mojho podsvietenia mne to oci netaha oci si zvyknu hnet For Gil- ja som si budiky nerobil urobil mi ich RAMON a za to mu Dakujem !
Srpen 5, 200718 r Toto si ako myslel Reso???? že si požičia vypinač a potom ho vrati späť?????for drastys-nic sa neboj nebude to silne pripadne ak to bude silne pozicas si od niekoho vypinac a stmavnes si to ako budes chciet a a hotovo a nemusis ani kupovat vypinac ! Ale co sa tyka toho mojho podsvietenia mne to oci netaha oci si zvyknu hnet For Gil- ja som si budiky nerobil urobil mi ich RAMON a za to mu Dakujem ! Tak ze si poziva co ja viem od kamarata ak ma komosa co ma tyk vypinac stmavne si to a vrati povodny alebo sa to nebude dat??
Srpen 5, 200718 r Ja som myslel že si to myslel tak že si to raz nastavi a potom to ostane tak ale tak to žial neni ak chce regulovať, stači dať regulator pred BSG a tak by to šlo ale to radšej dať rovno origo reguláciu Toto si ako myslel Reso???? že si požičia vypinač a potom ho vrati späť?????for drastys-nic sa neboj nebude to silne pripadne ak to bude silne pozicas si od niekoho vypinac a stmavnes si to ako budes chciet a a hotovo a nemusis ani kupovat vypinac ! Ale co sa tyka toho mojho podsvietenia mne to oci netaha oci si zvyknu hnet For Gil- ja som si budiky nerobil urobil mi ich RAMON a za to mu Dakujem ! Tak ze si poziva co ja viem od kamarata ak ma komosa co ma tyk vypinac stmavne si to a vrati povodny alebo sa to nebude dat??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.