JasteR Vloženo 21. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Já ještě nevím jestli pojedu.Nevím jak v práci, ale chtěl bych přijet. RE: Udernicis i vo vejkendu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 me tam uvidite taky. jedu tam jen na sobotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 ja se mozna taky prijedu podivat ale jen v sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Tak zitra je to tady.Jedem z moravy a dojedem tam asi odpoledne.Tak prijdte pokecat do naseho diskuzniho krouzku o TDI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Tak zitra je to tady.Jedem z moravy a dojedem tam asi odpoledne.Tak prijdte pokecat do naseho diskuzniho krouzku o TDI... Taky tam budu,pokud nebudou padat hovna s háčkama... Jo tak snad se tam někde potkáme..měl bych pár dotazu ohledně potunění motoru... Pokud mužeš hod mi do SZ na sebe kontakt.... Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Kdaba neco tak stribrna Octa predek RS na bokach napisy www.chipforum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 taky jedu třeba se někde potkáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 taky jedu třeba se někde potkáme Čus voe.... tak se koukej ozvat...608225546 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Kdo pojedete tak bacha dle infa od policie budou mít x-radarů na příjezdových /odjezdových cestách. Tak ať zbytečně neplatíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Já jedu určitě už dnes odpoledne. Doufám, že se tam s váma nějak potkám a octavia tam bude mít svůj plácek s velkou vlajkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Tak já taky jedu Takže si jdu umějt auto, abych nebyl za trotla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Tak já taky jedu Takže si jdu umějt auto, abych nebyl za trotla jedu taky... a jedu dneska... posli mi na tebe cislo, se tam nekde sejdeme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 taky jedu třeba se někde potkáme Čus voe.... tak se koukej ozvat...608225546 no jasný až tam budem tak napíšu, třeba se potkáme někde po cestě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Tak já taky jedu Takže si jdu umějt auto, abych nebyl za trotla já ho nechával opláchnout v neděli a teď je už zase jako prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 dnes večer na letišti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schupa Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 Pánové tak letošní války mají tochu nahořklou příchuť, doufam, že se z toho poškozený vylíže a ten mladý debílek má aspoň školu na celý život, teď se bude klepat aby nebyl za vraha http://zpravy.idnes.cz/opily-mladik-srazil...90348_krimi_jan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 (editace) To je drsný, leč bohužel běžný jev jakýchkoliv takových hle akcí....není snadjediná, kde by vše proběhlo v pohodě....seč se organizátoři snaží sebe víc, uhlídat to nelze......a pokud měl alkohol, jako že jo, tak ať ho vezme ďas...nesnáším opilce za volantem.....zraněnému hodně síly a tomu lumpovi vězení!!!!! Editováno: 25. Srpen 2007, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 To je drsný, leč bohužel běžný jev jakýchkoliv takových hle akcí....není snadjediná, kde by vše proběhlo v pohodě....seč se organizátoři snaží sebe víc, uhlídat to nelze......a pokud měl alkohol, jako že jo, tak ať ho vezme ďas...nesnáším opilce za volantem.....zraněnému hodně síly a tomu lumpovi vězení!!!!! Tak bohužel svým zraněním podlehl Podle mě by v takových případech to neměli klasifikovat jako ublížení na zdraví s následkem smrti ale jako vraždu. Nesnášim opilí řidiče... !!!!!!!! Je to jen můj názor, možná správný, možná chybný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 je to sila,ted jsem to taky cetl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 Kurnik ještě že jsem nejel,že jsem šel do práce.Tyhle megaakce fakt je těžký uhlídat.Alkohol nepatří za volant.Doufám,že mu to jen tak neprojde!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 Tak tohle změní určitě organizaci dalších takových srazů. Vždy se začně něco víc dělat, až se stane něco nečekaného. Je to těžké uhlídat takový dav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 hlavní je, že to není pozemní komunikace a tudíš se tam nemůže kontrolovat alkohol u řidičů .Je to ale pěkná hovadina . Bych toho magora umlátil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 Nevyšel mi přerov:( a tedko ani ta mimon na kterou jsem se mesic chystal....pred chvili me znamy informoval,je to hruza co se deje..Jak rikate s tim by se melo zacit neo delat... Jinak to bude horsi a horsi... Skoda ,ze se vetsinou najde nekdo kdo vcelku povdne akce a peknou naladu zmeni v nezapomenutelne neprijemnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 http://www.novinky.cz/krimi/ridic-na-tunig...1419_9m60e.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 teď jsem se od tamtud vrátil a řeknu Vám je to přímo hnus, chlapík si jde pro pivko hezky u kraje podle aut a dement ho sejme, brzdný čáry nikde musel bejt nalitej jak hovado. Kolem druhý ráno jezdili samý policajti, sanitka, hasiči a ráno v devět to ještě vyšetřovali. Doufám, že mu to na služebně ještě dodatečně vysvětlí vobuchem dementovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.