Srpen 21, 200718 r Autor Já ještě nevím jestli pojedu.Nevím jak v práci, ale chtěl bych přijet. RE: Udernicis i vo vejkendu ?
Srpen 23, 200718 r Tak zitra je to tady.Jedem z moravy a dojedem tam asi odpoledne.Tak prijdte pokecat do naseho diskuzniho krouzku o TDI...
Srpen 23, 200718 r Tak zitra je to tady.Jedem z moravy a dojedem tam asi odpoledne.Tak prijdte pokecat do naseho diskuzniho krouzku o TDI... Taky tam budu,pokud nebudou padat hovna s háčkama... Jo tak snad se tam někde potkáme..měl bych pár dotazu ohledně potunění motoru... Pokud mužeš hod mi do SZ na sebe kontakt.... Díky.
Srpen 24, 200718 r Kdo pojedete tak bacha dle infa od policie budou mít x-radarů na příjezdových /odjezdových cestách. Tak ať zbytečně neplatíte
Srpen 24, 200718 r Já jedu určitě už dnes odpoledne. Doufám, že se tam s váma nějak potkám a octavia tam bude mít svůj plácek s velkou vlajkou
Srpen 24, 200718 r Tak já taky jedu Takže si jdu umějt auto, abych nebyl za trotla jedu taky... a jedu dneska... posli mi na tebe cislo, se tam nekde sejdeme...
Srpen 24, 200718 r taky jedu třeba se někde potkáme Čus voe.... tak se koukej ozvat...608225546 no jasný až tam budem tak napíšu, třeba se potkáme někde po cestě
Srpen 24, 200718 r Tak já taky jedu Takže si jdu umějt auto, abych nebyl za trotla já ho nechával opláchnout v neděli a teď je už zase jako prase
Srpen 25, 200718 r Pánové tak letošní války mají tochu nahořklou příchuť, doufam, že se z toho poškozený vylíže a ten mladý debílek má aspoň školu na celý život, teď se bude klepat aby nebyl za vraha http://zpravy.idnes.cz/opily-mladik-srazil...90348_krimi_jan
Srpen 25, 200718 r To je drsný, leč bohužel běžný jev jakýchkoliv takových hle akcí....není snadjediná, kde by vše proběhlo v pohodě....seč se organizátoři snaží sebe víc, uhlídat to nelze......a pokud měl alkohol, jako že jo, tak ať ho vezme ďas...nesnáším opilce za volantem.....zraněnému hodně síly a tomu lumpovi vězení!!!!! Upraveno Srpen 25, 200718 r od Marek
Srpen 25, 200718 r To je drsný, leč bohužel běžný jev jakýchkoliv takových hle akcí....není snadjediná, kde by vše proběhlo v pohodě....seč se organizátoři snaží sebe víc, uhlídat to nelze......a pokud měl alkohol, jako že jo, tak ať ho vezme ďas...nesnáším opilce za volantem.....zraněnému hodně síly a tomu lumpovi vězení!!!!! Tak bohužel svým zraněním podlehl Podle mě by v takových případech to neměli klasifikovat jako ublížení na zdraví s následkem smrti ale jako vraždu. Nesnášim opilí řidiče... !!!!!!!! Je to jen můj názor, možná správný, možná chybný...
Srpen 25, 200718 r Kurnik ještě že jsem nejel,že jsem šel do práce.Tyhle megaakce fakt je těžký uhlídat.Alkohol nepatří za volant.Doufám,že mu to jen tak neprojde!!
Srpen 25, 200718 r Tak tohle změní určitě organizaci dalších takových srazů. Vždy se začně něco víc dělat, až se stane něco nečekaného. Je to těžké uhlídat takový dav.
Srpen 25, 200718 r hlavní je, že to není pozemní komunikace a tudíš se tam nemůže kontrolovat alkohol u řidičů .Je to ale pěkná hovadina . Bych toho magora umlátil
Srpen 25, 200718 r Nevyšel mi přerov:( a tedko ani ta mimon na kterou jsem se mesic chystal....pred chvili me znamy informoval,je to hruza co se deje..Jak rikate s tim by se melo zacit neo delat... Jinak to bude horsi a horsi... Skoda ,ze se vetsinou najde nekdo kdo vcelku povdne akce a peknou naladu zmeni v nezapomenutelne neprijemnosti
Srpen 25, 200718 r teď jsem se od tamtud vrátil a řeknu Vám je to přímo hnus, chlapík si jde pro pivko hezky u kraje podle aut a dement ho sejme, brzdný čáry nikde musel bejt nalitej jak hovado. Kolem druhý ráno jezdili samý policajti, sanitka, hasiči a ráno v devět to ještě vyšetřovali. Doufám, že mu to na služebně ještě dodatečně vysvětlí vobuchem dementovi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.