Luke288 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 prej z nějakýho smradu. z jakýho se mě neptej, taky jsem to moc nepochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Rosto dík. A VORLAJZ A BBURAGO, nevadí vám, že jsem založil duiskusi ohledně špatných startů a vy tady zase*ete celou stránku hádáním ohledně spotřeby. Já nevím, o co vám oběma jde. Prostě pochopte toho druhýho, někdo ze srdce nemůže ani vystát nafťáky, špatně se mu s nima jezdí, má rád zvuk benzinovýho motoru, někdo zase ocení, že když přišlápne pořádně plyn, tak bez podřazení může "vystřelit" dopředu. S rozdílnými konstrukcemi motoru souvisí i spotřeba paliva. Všechno má svoje plus i mínus. Je to určitě zajímavý téma a dá se o tom dlouze hovořit, ALE NECHÁPU PROČ S TÍM ZASÍRÁTE OSTATNÍ DISKUZE! ty vole!!! fakt si to přčti!!! jestli tu někdo začal se spotřebou tak to byl Bb a dal to nebudu komentovat ty řepo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 ty vole!!! fakt si to přčti!!! jestli tu někdo začal se spotřebou tak to byl Bb a dal to nebudu komentovat ty řepo! Psal jsi že "KONČÍM ZDAR VŠEM" tak co tu zase děláš? Dodrž slovo a ukonči to tady radši. Mě tohle fakt nebaví hádat se s někým. Vím, že on tě vyprovokoval, ale ty tady pak musíš mít cca 15 příspěvků úplně mimo téma. Já sem chodím, abych se něco dozvěděl, popřípadě zkonzultoval problém na autě s někým, kdo už tento problém měl a má vyřešený. A když se pak musím prokousat tvýma příspěvkama, který mají být úplně někde jinde, tak to mě fakt nebaví. A myslím, že nikoho to tady nebaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 víš co? nic! já jsem tu naopak přispíval k tématu, protože taky vlastním FSI a dokonce i 2.0 FSI... víš? tak se hoď do klidu, já se taky nechi hádat! no flame, friends? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 (editace) víš co? nic! já jsem tu naopak přispíval k tématu, protože taky vlastním FSI a dokonce i 2.0 FSI... víš? tak se hoď do klidu, já se taky nechi hádat! no flame, friends? Pokud máš TDI, tak se omlouvám. Jenomže ty máš FSI, tak nevím, co chceš řešit v naftové diskuzi, ty podle mě moc poznatků k danému tématu přinést nemůžeš, což jsem viděl z tvých předchozích příspěvků. Editováno: 9. leden 2008, autor: Seiger86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 tak to se teda ani neomlouvej, protože já už taky nevím ale už jsem si vzpomněl : http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...35605&st=25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 je to dřina tu v tý záplavě něco najít vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 je to dřina tu v tý záplavě něco najít vid? ale ani ne, v tomhle případě. Jen se teď hodila malá upomínka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 taky nevim, proč to sem píšu... popletl sem dvě diskuze... to sem ale hlava! ajajajaj... sry za OT! a už s tebou nechci bejt friend! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 taky nevim, proč to sem píšu... popletl sem dvě diskuze... to sem ale hlava! ajajajaj... sry za OT! a už s tebou nechci bejt friend! to mě mrzí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 hele už to nehulte , zase ztrácím souvislosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 to mě mrzí ne to nebylo na tebe! hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 a proč se mnou nechceš být friend? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 to s tím "friendem" bylo na Seigera86 !!! Luke, nezob!!! sry za OT... já jen na vysvětlenou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Luke, nezob!!! ty úchyláku, takovýhle smajlíky mi může posílat jenom moje přítulkyně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 tak se peru s těma dlouhýma teplýma startama. Nabušil jsem přez noc baterku a opravdu je to o hodně lepší. Stejně to ale ještě není ono, takže to zřejmě bude i ten znavenej starter. Ale ten už mám v paži ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 to s tím "friendem" bylo na Seigera86 !!! Luke, nezob!!! sry za OT... já jen na vysvětlenou! To je v klidu, já s člověkem, co si plete diskuze taky nepotřebuju být friend . Burago má asi pravdu, v hodně věcech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 tak se peru s těma dlouhýma teplýma startama. Nabušil jsem přez noc baterku a opravdu je to o hodně lepší. Stejně to ale ještě není ono, takže to zřejmě bude i ten znavenej starter. Ale ten už mám v paži ! tak to dlouho nevydrželo, je to zase jako dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benito Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 tak to dlouho nevydrželo, je to zase jako dřív Dnes mi "flashli" řídící jednotku motoru novou verzí SW a zatím velmi dobré, starty OK, zvýšil se o cca 200 otáček strop pro řazení DGS, neduní a motor je pružnější a tišší - tedy můj pocit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 (editace) Dnes mi "flashli" řídící jednotku motoru novou verzí SW a zatím velmi dobré, starty OK, zvýšil se o cca 200 otáček strop pro řazení DGS, neduní a motor je pružnější a tišší - tedy můj pocit. Mě právě taky přehráli software a zdá se mě to auto línější, dřív, jsem nemohl na dvojku dát plnej plyn, pokud nebylo úplný sucho, teď můžu dávat plnej plyn i na jedničku a nezahrábne mě to a startuje to pořád stejně špatně, tak je asi poprosím, ať mi tam dají zpátky ten starej software. Editováno: 16. leden 2008, autor: Seiger86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benito Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 (editace) Mě právě taky přehráli software a zdá se mě to auto línější, dřív, jsem nemohl na dvojku dát plnej plyn, pokud nebylo úplný sucho, teď můžu dávat plnej plyn i na jedničku a nezahrábne mě to a startuje to pořád stejně špatně, tak je asi poprosím, ať mi tam dají zpátky ten starej software. Asi máš "jinej" soft a musíš vypnout ASR Editováno: 16. leden 2008, autor: benito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 no do toho já si nemůžu nechat vrtat, protože to mám čiplý. Ale ty teplý starty s tímhle nesouvisej. Jak už jsem psal, je to velmi pravděpodobně starter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Může to být startér,ale ještě bych proměřil ztráty na kostřícím a hlavním kabelu.Ono se to docela objevuje....Pak to dělá neplechu v meziteplotě.Jinak je tet aktuální FLESH na tyhle problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jansko Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Sice ako sledujem tak medzicasom sa tato tema kus vzdialila od topicu ale rad by som to znova vratil naspat. Mne to medzicasom nejak prestalo s autom skubat bez toho aby som to nejak riesil, ale v poslednom case sa mi to znova parkrat stalo. parkrat myslim tym teda viac ako dva, tri krat. neviem cim to moze byt, do servisu s tym nejdem, tam mi povedali ze pokial to nerobi vkuse tak to nema zmysel ze oni tak ci onak riesia veci vymenou a skusobnou jazdou a to je prosim Audi. Je pravda ze na skodovackom fore tu riesim audi ale predsa. Pocul som ze vaha vzduchu to moze robit. Vie o tom niekto nieco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartas Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Zdravim všechny.Po zítří což je 23.1.08 si du vyzvednout do Škodovky OII 2,0 TDI PD,najeto 89 tis km.Z toho co sem tady četl,začínám mít z toho motoru krapet ztrach (přečetl sem snad všechno co ste tady napsaly).Ať už turbo,nebo zaseklé píst vlivem špatnýho mazání.Sem na váškách.Tak mě někdo uklidnite že to není tak hrozný.Moc se na tu krasavicu těším,ale teď,,,,,,,,,,,,.měl sem OI 1,6 55Kw a spokojenost (r.v. 1997) Dík za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.